ΑΠΟΕΛ: €2.000.000 στο τραπέζι

ΑΠΟΕΛ: €2.000.000 στο τραπέζι

Newsroom
apoel antipaloi
Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε τη Ρίγα στο ΓΣΠ στις 20:00, με στόχο την ανατροπή του 2-1 από τον πρώτο αγώνα των play-off του Europa League. Ο αγώνας δεν έχει μόνο αγωνιστική σημασία αλλά και οικονομική, καθώς η πρόκριση στους ομίλους του Europa League μπορεί να επιφέρει σημαντικά έσοδα για τον σύλλογο.

Η διαφορά στα οικονομικά οφέλη μεταξύ του Europa League και του Conference League είναι αισθητή. Συγκεκριμένα, η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League μπορεί να αποφέρει περίπου 1.2 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα σε σχέση με το Conference League. Επιπλέον, με τα δύο επιπλέον παιχνίδια που θα εξασφαλίσει η πρόκριση, τα συνολικά έσοδα θα μπορούσαν να ανέλθουν σε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοζέ Ντομίνγκες, θα κάνει το ντεμπούτο του σε αυτό το κρίσιμο ματς, ελπίζοντας να οδηγήσει την ομάδα σε μια νίκη που όχι μόνο θα δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία αλλά θα ενισχύσει και τα οικονομικά του συλλόγου σημαντικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα