Κόλμαν: «Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι για τον Παπαφώτη, είμαστε σίγουροι ότι θα ανέβουμε επίπεδο»

Κόλμαν: «Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι για τον Παπαφώτη, είμαστε σίγουροι ότι θα ανέβουμε επίπεδο»

Newsroom
ΚΟΛΜΑΝ
Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, αφιέρωσε τη νίκη (1-0, 31/8) επί της Ομόνοιας Αραδίππου στον Βασίλη Παπαφώτη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα ανέβει επίπεδο με σκληρή δουλειά.

Η ΑΕ Λεμεσού έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας Αραδίππου στο «Αλφαμέγα», και πλέον έχει χρόνο μπροστά της για να δουλέψει ενόψει συνέχειας, αφού ακολουθεί διακοπή Εθνικών ομάδων.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Κρις Κόλμαν αφιέρωσε τη νίκη στον άτυχο Βασίλη Παπαφώτη, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ύστερα από το κάταγμα κνήμης που υπέστη και θα μείνει εκτός γηπέδων για τρεις μήνες.

Παράλληλα, εξήγησε πως η ομάδα του θα δουλέψει σκληρά ώστε να ανέβει επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cytavision:

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά αλλά αγχωθήκαμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς για τον Παπαφώτη,

Πάπα αυτοί οι βαθμοί είναι για σένα. Ήμασταν κάπως νευρικοί και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντίδραση».

Έπειτα, στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Υποφέραμε λίγο μετά την επίτευξη του γκολ όμως τα καταφέραμε. Ο Παπαφώτης είναι στο χειρουργείο σήμερα και αυτή η νίκη είναι για σένα, όλοι αφιερώσαμε τη νίκη στον αρχηγό. Δύο παιχνίδια, έξι βαθμοί και νιώθουμε καλά. Παραμένουμε νέα ομάδα και θα αποκτήσουμε περισσότερη χημεία και σύνδεση, δουλεύουμε πολύ. Οι παίκτες έδωσαν πολλή ενέργεια και συγκέντρωση στα δύο παιχνίδια, είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανέβουμε επίπεδο με την σκληρή δουλειά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο, για αυτούς αγωνιζόμαστε και θα δίνουμε τα πάντα κάθε βδομάδα».

Αν τον προβλημάτισε αυτό το κενό 25λεπτο (προς το τέλος):

«Κερδίζαμε 1-0 και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ, ο αντίπαλος δεν μας επιτέθηκε ουσιαστικά, αμυνόταν την περισσότερη διάρκεια. Παίξαμε με την Ομόνοια 29ης Μαΐου και κερδίσαμε 4-2. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το σημερινό και θέλαμε να προστατεύσουμε το σκορ παρά να πετύχουμε δεύτερο γκολ.

Δεν σημαίνει ότι κάθε βδομάδα θα ρίχνουμε 3 ή 4 γκολ. Θα το διορθώσουμε στη συνέχεια αλλά η Ομόνοια είναι σκληρός αντίπαλος, έφερε ισοπαλία με την Ανόρθωση εκτός έδρας. Φυσικά και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Ο Ντόκου αποχώρησε με ενοχλήσεις:

«Είναι θέμα κούρασης, θα έβγαινε αλλαγή 5 λεπτά νωρίτερα αλλά δέχτηκε το χτύπημα. Δεν είναι κάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα