Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΛ: Έρχεται σούπερ Λεμεσιανό ντέρμπι και σκέψεις για ξένο VARίστα

Σάββας Νεοκλέους
ΚΙΡΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Απόλλων και ΑΕ Λεμεσού κάνουν σοβαρές σκέψεις για κοινό αίτημα ξένου διαιτητή στο VAR, στο επερχόμενο μεταξύ τους ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Πέρασαν δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας και ήδη υπάρχουν τα πρώτα παράπονα για τη διαιτησία.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού σε δύο παιχνίδια έχει παράπονα από τις διαιτησίες που είχε, τόσο στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας όσο και στο χθεσινό νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Η ΑΕ Λεμεσού, επίσης, κάποια παράπονα έχει από το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ, αλλά περισσότερα και πιο έντονα έχει από το χθεσινό νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου.

Στην 3η αγωνιστική οι δύο μεγάλες Λεμεσιανές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ο Απόλλωνας τυπικά γηπεδούχος, η ΑΕΛ τυπικά φιλοξενούμενη, δεν αποκλείεται οι δύο διοικήσεις να στείλουν αίτημα στην ΚΟΠ για να οριστεί ξένος VARίστας.

Σε αυτή την αρχή του πρωταθλήματος η ΚΟΠ το ξεκαθάρισε στις ομάδες ότι, τουλάχιστον, ξένο διαιτητή δεν μπορούν να ζητήσουν, έτσι, εάν και εφόσον το θελήσουν (η ΑΕΛ φαίνεται ήδη να το έχει αποφασίσει) θα ζητήσουν VARίστα από το εξωτερικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα