Λεβέντης: «Θέλουμε ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι»

Λεβέντης: «Θέλουμε ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι»

Newsroom
leventis
Ο Νικόλας Λεβέντης, μέσω δηλώσεών του σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, αναφέρθηκε στην θέληση της ΑΕ Λεμεσού να υπάρχουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Μόλις δυο αγωνιστικές έχουν προλάβει να διεξαχθούν στη Cyprus League by Stoiximan, κι όμως τα παράπονα για τη διαιτησία είναι κάτι παραπάνω από έντονα. Κάτι τέτοιο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Νικόλα Λεβέντη στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Λεμεσού τόνισε πως οι Κύπριοι διαιτητές πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και παράλληλα μετέφερε την «ανάγκη» της Λεμεσιανής ομάδας να δει ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι της λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους οι διαιτητές. Δεν θα μπω στην διαδικασία αναλύσω την κάθε φάση. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και αυτό το κομμάτι. Στείλαμε επιστολή στον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και εκφράζουμε την συνολική συμπεριφορά της διαιτητικής ομάδας και ζητάμε στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα διαιτητική ομάδα από το εξωτερικό».

Μόνο για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα θέλετε ξένους ή γενικά;

«Τουλάχιστον στα ντέρμπι για να περνά απαρατήρητη η διαιτησία. Είναι σημαντικός ο ρόλος των διαιτητών, πιστώνονται τα ανθρώπινα λάθη αλλά η ΚΟΠ επένδυσε εκατομμύρια για να φέρει ένα όπλο, το VAR και πρέπει να χρησιμοποιείται και σωστά. Κάπου εκεί χάθηκε ο έλεγχος, στον τρόπο που το χρησιμοποιούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα