Ανόρθωση: «Σύννεφα» και σκέψεις παραίτησης από μέλη του Δ.Σ

Ανόρθωση: «Σύννεφα» και σκέψεις παραίτησης από μέλη του Δ.Σ

Newsroom
ανορθωση φιλικο αεκ
Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρός προβληματισμός υπάρχει σε μέλη του Δ.Σ της Ανόρθωσης, με ορισμένα πρόσωπα να βρίσκονται ακόμα και σε σκέψεις παραίτησης από τις θέσεις που έχουν αναλάβει.

Όπως προκύπτει, στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αναπροσαρμογής στην ομάδα, σε διάφορα επίπεδα που απαρτίζουν το οικοδόμημα του της «Κυρίας».

Το πλάνο που προκύπτει είναι, ορισμένες λειτουργίες εντός του Σωματείου να αρχίσουν να γίνονται πιο επαγγελματικά, να έρθουν καινούργιες μέθοδοι, οι οποίες θα ωφελήσουν σε κάθε τομέα.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό ,με την πιθανή κάθοδο των επενδυτών αλλά και κάποιων άλλων μεταβολών στην ομάδα, είναι οι συνθήκες που βάζουν σε σκέψη τα μέλη του Δ.Σ!

Οι εξελίξεις εντός της Ανόρθωσης, με τις σκέψεις για πιθανές αποχωρήσεις και τις αναμενόμενες αλλαγές στα διοικητικά , προβλέπεται να απασχολήσει έντονα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα