ΑΠΟΕΛ: Σε αναζήτηση ταυτότητας και φυσικής κατάστασης

ΑΠΟΕΛ: Σε αναζήτηση ταυτότητας και φυσικής κατάστασης

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί: την ανεπαρκή φυσική κατάσταση των παικτών του.

Με την τρέχουσα διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, το νέο προπονητικό επιτελείο έχει μοναδική ευκαιρία να προχωρήσει σε ουσιαστική προετοιμασία, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη. Ωστόσο, ας είμαστε ρεαλιστές: αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο και κυρίως πλήρη αφοσίωση από τους παίκτες.

Η ομάδα στερείται ταχύτητας, εκρηκτικότητας και δύναμης. Αδυνατεί να κερδίσει μονομαχίες, ενώ η έλλειψη τακτικής πειθαρχίας είναι εμφανής. Οι αλλαγές που προσπάθησε να επιφέρει ο προηγούμενος προπονητής, Γκαγιέγο, στον τρόπο παιχνιδιού, δημιούργησαν περαιτέρω ζητήματα, αφήνοντας την ομάδα… απροετοίμαστη.

Τα απογοητευτικά αποτελέσματα στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν, εντείνουν τον προβληματισμό και την αμφισβήτηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα