«Η αγάπη του μεγάλου κόσμου της Ανόρθωσης είναι ανεπανάληπτη», αυτό το ποσό συγκεντρώθηκε τον Αύγουστο

«Η αγάπη του μεγάλου κόσμου της Ανόρθωσης είναι ανεπανάληπτη», αυτό το ποσό συγκεντρώθηκε τον Αύγουστο

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑ
Οι φίλοι της Ανόρθωσης μίλησαν με πράξεις, καθώς η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομικής Στήριξης Ανόρθωσης Αμμοχωστου ανακοίνωσε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους φίλους του συλλόγου για τον μήνα Αύγουστο, στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης αποδεικνύουν με πράξεις πως στέκονται δίπλα στον σύλλογο, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομικής Στήριξης Ανόρθωσης Αμμοχωστου, συγκεντρώθηκαν 6350 ευρώ για τον μήνα Αύγουστο.

Η προσπάθεια φυσικά συνεχίζεται από τους Ανορθωσιάτες, που στο κείμενό τους αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «Η αγάπη του απλού κόσμου για την Ανόρθωση είναι ανεπανάληπτη».

Η ανακοίνωση:

Ο πρώτος μήνας (Αύγουστος) έχει παραδοθεί, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα €6350.

Η εκστρατεία ΧΩΡΙΣ να δει το φως της δημοσιότητας τον μήνα Αύγουστο έχει απαριθμήσει πέραν των 100 μελών. Η πρώτη οικονομική ανάσα έχει δοθεί στην αγαπημένη μας ομάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους έχουν εγγραφεί στην εκστρατεία μας (12 μηνών) και όσους φίλους/ες έχουν δείξει ενδιαφέρον, πιστεύουμε ότι ο αριθμός αυτός θα εκτοξευτεί κατακόρυφα τις επόμενες μέρες.

Να ενημερώσουμε ότι για τον μήνα Σεπτέμβριο έχουν ήδη εγγραφεί πέραν των 20 νέων μελών και αυτή η προσπάθεια είναι καταδικασμένη να πετύχει, γιατί η αγάπη του μεγάλου κόσμου της Ανόρθωσις είναι ανεπανάληπτη και οφείλουμε όλοι μαζί να σώσουμε και να στηρίξουμε το πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε και σε τίτλους που δαπανήθηκε αυτό το ποσό, αναλυτική κατάσταση θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση.

Έρχονται σύντομα και η ιστοσελίδα και οι ηλεκτρονικές πληρωμές σε καθαρό Λογαριασμό. Τα λεφτά και οι λαχνοι ελέγχονται από το την Ανεξάρτητη Κίνηση, από το λογιστήριο της Ανόρθωσης και από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο για να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία και την διαφάνεια.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν σε λεπτομερή παρουσιάση και κάποια περαιτέρω προνόμια. Αν και είμαστε βέβαιοι ότι κανένας Ανορθωσιατης δεν θέλει ανταλλάγματα, αλλά θα γίνει σαν ένα ευχαριστώ, σαν μια ένδειξη εκτίμησης προς τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, που πάντα στέκεται στο πλευρό της.

Να τονίσουμε ότι όλα γίνονται βάση νομοθεσίας και κάτω από την αιγίδα/συνεργασία του σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα πιο κάτω τηλέφωνα :

Λευκωσία: 99935225

Λάρνακα: 99162939

Λεμεσού: 99350888

Αμμόχωστος: 97625149

Πάφος : 99642694

Ο Κόσμος η Μόνη Δύναμη σου 💙🤍.

Υ.Γ. Αν κάποιοι/ες πιστεύετε ότι είναι λίγα, κάντε το ποσό Χ12 και μετά σκεφτείτε αν ξεπεράσουμε τα 1000 μέλη, που είναι εφικτό πόσο θα βοηθήσουμε την Ανόρθωση να ορθοποδήσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα