Ανόρθωση: Οι νέες αλλαγές θα φέρουν επιτέλους γαλήνη στην «Κυρία»;

Ανόρθωση: Οι νέες αλλαγές θα φέρουν επιτέλους γαλήνη στην «Κυρία»;

Πάνος Λάρκος
dioikisi_anorthosi
Ο κόσμος, οι άνθρωποι που περιβάλουν την Ανόρθωση, οι διοικούντες και όλοι όσοι είναι εντός και εκτός ομάδας ένα πράγμα θέλουν και ζητούν. Η ομάδα να μπορέσει να βρει τα πόδια της εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ούτε σε αγωνιστικό επίπεδο ούτε σε διοικητικό. Οι ανοικτές πληγές είναι πολλές και οι νέες αλλαγές που έρχονται ή πολύ πιθανόν να έρθουν, θα πρέπει να φέρουν όντως αλλαγή προς το καλύτερο και να φέρουν νέα δεδομένα. Θα πρέπει ότι γίνει να γίνει σωστά και όχι γιατί θα γίνει υπό την πίεση κάποιων.

Είναι πολύ περίεργα τα πράγματα αυτή την περίοδο στην Ανόρθωση. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς γίνεται, από ποιους γίνεται και γιατί γίνονται κάποια πράγματα. Θα πρέπει κάποιοι να βγουν μπροστά και να μιλήσουν και να πουν τι βήματα πραγματοποιούνται. Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

Ο κόσμος να μάθει από πρώτο χέρι τι γίνεται, από ποιους γίνεται, ποιος είναι ο στόχος τους; Μέσα σε όλα αυτά η Ανόρθωση έχει να διαχειριστεί και το αγωνιστικό σκέλος και το κομμάτι της ενίσχυσης. Περιμένει απαντήσεις από ποδοσφαιριστές και είναι σε διαδικασία ενίσχυσης για τρεις θέσεις ευελπιστώντας σε θετικές απαντήσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα