Ανοιχτή γραμμή του ΑΠΟΕΛ με τον Πίτσι

Ανοιχτή γραμμή του ΑΠΟΕΛ με τον Πίτσι

Newsroom
Ανοιχτή γραμμή του ΑΠΟΕΛ με τον Πίτσι
Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να ρίξει τη «βόμβα» της χρονιάς, φέρνοντας στην Κύπρο τον πασίγνωστο Πορτογάλο χαφ, Πίτσι, που έχει τεράστιες παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις για μεταγραφή που μπορεί να αποδειχθεί σημαντική, καθώς διαπραγματεύεται την απόκτηση του 34χρονου Πορτογάλου μέσου Πίτσι (Λουίς Μιγκέλ Άφονσο Φερνάντες).

Ο έμπειρος χαφ, με πλούσια καριέρα σε κορυφαία κλαμπ, ξεχωρίζει για την ποιότητα και την εμπειρία του, ιδιαίτερα από την πολυετή παρουσία του στην Μπενφίκα, με την οποία κατέκτησε σημαντικούς τίτλους.

Στην περσινή σεζόν 2023-24, ο Πίτσι αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ Μπράγκα, σημειώνοντας 1 γκολ και 3 ασίστ σε 29 αγώνες στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Επιπλέον, είχε συμμετοχές και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως στο Champions League, όπου σκόραρε 2 γκολ σε 6 αγώνες, ενώ στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας σημείωσε 1 γκολ σε 4 εμφανίσεις. Παράλληλα, στο Europa League κατέγραψε 2 συμμετοχές χωρίς γκολ ή ασίστ.

Ο Πίτσι έχει συνολικά πάνω από 630 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας 17 φορές. Η πλούσια εμπειρία του σε κορυφαία πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε συνδυασμό με την ηγετική του φυσιογνωμία, τον καθιστούν μια πολύτιμη προσθήκη για κάθε ομάδα που στοχεύει σε άμεση ενίσχυση.

Παρόλο που ο Πίτσι πλησιάζει το τέλος της καριέρας του, παραμένει ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ρόλο ηγέτη στα αποδυτήρια. Η απόκτησή του από τον ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να ενισχύσει το ρόστερ με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται κρίσιμες καταστάσεις σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα μπορεί να προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση στους νεότερους παίκτες της ομάδας.

Έχοντας κατακτήσει πρόσφατα το Κύπελλο Πορτογαλίας με την Μπράγκα τον Ιανουάριο του 2024, ο Πίτσι συνεχίζει να παραμένει ανταγωνιστικός, κάτι που κρίθηκε ιδανική επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα