Ανόρθωση: Έτοιμος να μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Γκιούρτσο

Newsroom
γκιουρτσο ανορθωση
Η Ανόρθωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Άνταμ Γκιούρτσο, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ Λάρνακας και πρόκειται να λάβει αποζημίωση μετά από συμφωνία με τους Κιτρινοπράσινους.

Ο Άνταμ Γκιούρτσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση, με την ΑΕΚ Λάρνακας να τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με την Κυρία.

Ο Ούγγρος εδώ και καιρό έχει τεθεί εκτός πλάνων και βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο ίδιος διατηρούσε συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λάρνακας, ο οποίος είναι διατεθειμένος να πληρώσει μέρος της αποζημίωσης. Το ποσό που θα απομείνει θα το αποπληρώσει η Ανόρθωση.

Ο Γιάννης Οκκάς έψαχνε την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, με τον Άνταμ Γκιούρτσο να φαντάζει ως η καλύτερη λύση για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα