ΑΠΟΕΛ: Η επιρροή του Ντομίνγκες για τη μεταγραφή του Πίτσι

ΑΠΟΕΛ: Η επιρροή του Ντομίνγκες για τη μεταγραφή του Πίτσι

Newsroom
ντομινγκες αποελ 5/9
Η προσωπική σύνδεση μεταξύ Ντομίγκες και Πίτσι έχει συμβάλει καθοριστικά στην επιτάχυνση των επαφών, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λευκωσίας να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Πίτσι, με κομβικό παράγοντα τη στενή σχέση συνεργασίας που διατηρεί ο προπονητής Ζοζέ Ντομίνγκες με τον έμπειρο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Η προσωπική σύνδεση μεταξύ των δύο ανδρών έχει συμβάλει καθοριστικά στην επιτάχυνση των επαφών, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λευκωσίας να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη.

Ο Πίτσι, με μακρά θητεία σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αποτελεί αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ.

Αν και ο παίκτης διανύει πλέον πιο ώριμα ποδοσφαιρικά χρόνια, η εμπειρία και η ποιότητά του εξακολουθούν να αποτελούν ισχυρά χαρτιά, τα οποία θα μπορούσε να αξιοποιήσει η ομάδα σε κρίσιμες στιγμές της σεζόν.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται με θετικούς ρυθμούς, ενώ οι λεπτομέρειες της συμφωνίας φαίνεται πως έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί. Ο Πίτσι αναμένεται να προσδώσει βάθος και εμπειρία στο ρόστερ, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενισχύοντας σημαντικά τις επιλογές του Ντομίνγκες.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα