ΑΠΟΕΛ: Φιλικό με αντίπαλο τον Οθέλλο

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκινήσει εντατική προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της οποίας θα δώσει φιλικό με τον Οθέλλο Αθηαίνου, την προσεχή Κυριακή (8/9) στον Αρχάγγελο.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκινήσει εντατική προετοιμασία, η οποία περιλαμβάνει διάφορα στάδια για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την προσαρμογή της ομάδας στα τακτικά πλάνα του προπονητή Ζοζέ Ντομίνγκες.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας, που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή (8/9) στις εγκαταστάσεις του Αρχάγγελου. Το 90λεπτο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, καθώς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Αντίπαλος θα είναι ο Οθέλλος Αθηαίνου, αναμέτρηση που θα δώσει την ευκαιρία στον Ντομίνγκες να δοκιμάσει διάφορα τακτικά σχήματα και να αξιολογήσει παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Η διεξαγωγή αυτού του φιλικού αγώνα είναι σημαντική, καθώς επιτρέπει στον προπονητή να εφαρμόσει νέες ιδέες και να δει την αντίδραση των παικτών του σε πραγματικές συνθήκες παιχνιδιού. Παράλληλα, το ματς δίνει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, να δείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα. Το φιλικό με τον Οθέλλο θα αποτελέσει χρήσιμο τεστ για τη συνέχεια της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα