ΑΠΟΕΛ: Τα συν και πλην του Πίτσι που έρχεται Κύπρο

ΑΠΟΕΛ: Τα συν και πλην του Πίτσι που έρχεται Κύπρο

Newsroom
ΑΠΟΕΛ: Τα συν και πλην του Πίτσι που έρχεται Κύπρο
Ο ΑΠΟΕΛ, ήλθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Πίτσι, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, καλύπτοντας τη θέση του Μεχρί που αποχώρησε πρόσφατα.

Ο Πίτσι, με πολυετή θητεία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, κυρίως στην Μπενφίκα, έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Ωστόσο, η ηλικία του στα 34 χρόνια δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με την αντοχή και τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα τελευταία στάδια της καριέρας του, ο Πίτσι εξακολουθεί να διακρίνεται για την ποδοσφαιρική του ευφυΐα, την ακρίβεια στις πάσες του και την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη, και ο ΑΠΟΕΛ ελπίζει ότι θα προσθέσει ποιότητα και ηρεμία στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η πρόκληση για τον Πορτογάλο θα είναι να αποδείξει ότι μπορεί να παραμείνει καθοριστικός παίκτης, ενώ οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εξέλιξη της μεταγραφής, ελπίζοντας ότι ο Πίτσι θα συμβάλει καθοριστικά στην πορεία της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα