ΑΠΟΕΛ: Η αναδιάρθρωση του ρόστερ και ο Ντομίγκες

ΑΠΟΕΛ: Η αναδιάρθρωση του ρόστερ και ο Ντομίγκες

Newsroom
dominguez_apoel_26_8.jpg
Ο Ζοζέ Ντομίγκες, με επίγνωση των αμυντικών αδυναμιών του ΑΠΟΕΛ, επιχείρησε, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, να εφαρμόσει εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Ζοζέ Ντομίγκες αναγνώρισε τις αδυναμίες που είχαν αρχίσει να φαίνονται στον ΑΠΟΕΛ και έσπευσε να τις αντιμετωπίσει. Καθόλου τυχαία, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να εφαρμόσει εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος: να θωρακίσει τη φυσική κατάσταση των παικτών, αυξάνοντας την αντοχή και την ταχυδύναμή τους. Η δουλειά δεν περιορίστηκε μόνο στη φυσική προετοιμασία, αλλά συμπεριέλαβε και την αναγκαία αναδιάρθρωση του τακτικού πλάνου της ομάδας.

Η ενίσχυση του ρόστερ

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έφερε πολλούς νέους παίκτες στο δυναμικό της ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο έμπειρος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Πίτσι. Οι νέες προσθήκες μοιράστηκαν σε δύο καταλόγους, με τους οκτώ βασικούς να προστίθενται στον κύριο κορμό της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι θα αποτελέσουν ισχυρές εφεδρικές επιλογές.

Αυτή η ενίσχυση κρίνεται απαραίτητη για να αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ την ευελιξία και τη δυναμική που χρειάζεται, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Η μόνη αβεβαιότητα αφορά τον νεαρό Μαιόλι, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ομαδικό πνεύμα

Ωστόσο, η φυσική κατάσταση και οι τακτικές βελτιώσεις δεν επαρκούν για να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Ο Ντομίγκες, δίνοντας προτεραιότητα στην ενότητα και τη συνοχή, επικεντρώνεται στην αναγέννηση του ομαδικού πνεύματος. Οι αποτυχίες του Αυγούστου και η απώλεια αυτοπεποίθησης είχαν πλήξει την ψυχολογία της ομάδας, αλλά τώρα είναι η ώρα για ανασύνταξη. Ο ΑΠΟΕΛ, με την ιστορία και την κληρονομιά του, δεν μπορεί να επιτρέψει την παραμονή στη μετριότητα. Με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά, έχει όλα τα εφόδια για να επιστρέψει στις νίκες και να διαψεύσει όσους τον αμφισβήτησαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα