ΑΠΟΕΛ: Όταν οι μπακ φορούν τη φανέλα του σκόρερ

ΑΠΟΕΛ: Όταν οι μπακ φορούν τη φανέλα του σκόρερ

Newsroom
τσεμπακ αποελ
Οι Τσεπάκ και Κιντιγιά υπέγραψαν την «τεσσάρα» απο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ, δείχνοντας πως μπορούν να συνεισφέρουν και στο κομμάτι της δημιουργίας, πέραν των καθηκόντων τους στην άμυνα.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ με 4-0 επί του Παραλιμνίου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, φέρει ανεξίτηλα τις υπογραφές δύο ακραίων αμυντικών. Ο Ισάμ Τσεπάκ και ο Τσάβι Κιντιγιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο θρίαμβο της ομάδας, με τον πρώτο να αναδεικνύεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή.

Ο Μαροκινός δεν αρκέστηκε απλώς στην αμυντική του συμβολή, αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του και στο επιθετικό κομμάτι. Αρχικά, με άψογη ασίστ, άνοιξε το δρόμο για το πρώτο τέρμα της ομάδας. Στη συνέχεια, συνεργαζόμενος υποδειγματικά με τον Ελ Αραμπί, πέτυχε το δεύτερο γκολ, ενώ δεν δίστασε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας άλλη διάσταση στην εμφάνισή του.

Από την άλλη πλευρά, ο Κιντιγιά σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ με σουτ στην κίνηση από διαγώνια θέση, επισφραγίζοντας τη δική του συμμετοχή στο σκορ και ενισχύοντας την εικόνα ενός ΑΠΟΕΛ που ήλεγξε απόλυτα τον αγώνα.

Η συνεισφορά των δύο ακραίων μπακ δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η συνολική τους απόδοση έδωσε στον Ζοζέ Ντομίνγκες κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Με την απόδοση αυτή, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει πως έχει στη διάθεσή του παίκτες-κλειδιά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα