ΑΠΟΕΛ: Το σχέδιο για τον Πίτσι

ΑΠΟΕΛ: Το σχέδιο για τον Πίτσι

Newsroom
ΠΙΤΣΙ
Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης αναμένεται να ακολουθήσει ο Πίτσι, προκειμένου να είναι έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στις επερχόμενες υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ.

Ο Πίτσι, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης την εβδομάδα που διανύουμε, με στόχο να είναι έτοιμος να ενταχθεί σταδιακά στην ομάδα.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας της σωστής προετοιμασίας, γι’ αυτό και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατάστασή του, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Η ομάδα θέλει να εξασφαλίσει ότι ο Πορτογάλος άσος θα είναι απόλυτα έτοιμος πριν ξεκινήσει να αγωνίζεται, με την ελπίδα να προσφέρει όλα όσα είδαν στον παίκτη και τους έπεισαν να τον εντάξουν στο ρόστερ.

Μόλις ο Πίτσι φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα αρχίσει να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, με στόχο να συνεισφέρει άμεσα. Η ένταξή του στο σύνολο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι προσδοκίες είναι υψηλές και οι φίλαθλοι ανυπομονούν να δουν την προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα