Ανόρθωση, Μαχητές: «Απαιτούμε άμεση άρση των κατηγοριών, σε αυτό το φιάσκο θα μας βρείτε μπροστά μας»

Newsroom
anorthosi_maxhtes_10.9
Σειρά αντιδράσεων έχει προκαλέσει στους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα Λεμεσού η προσάρτηση κατηγοριών στους οπαδούς που είχαν το πανό "Kosovo is Serbia", "Cyprus is Greek", στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής Κύπρου με το Κόσοβο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μαχητών της Ανόρθωσης:

Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Οι εκάστοτε εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις δείχνουν τις προθέσεις τους εδώ και δεκαετίες όπου οι εντεταλμένοι των διαδοχικών ηγεσιών τηρούν κατά γράμμα την ατζέντα όπου έχει βάλει σκοπό να αφανίσει οποιοδήποτε στοιχείο Εθνικής ταυτότητας και αξιοπρέπειας κρατιέται μετά βίας.

Το χθεσινό συμβάν όμως μας εξέπληξε. Για πρώτη φορά στην ιστορία, χώρα, (ή/και κράτος εν κρατεί) διερευνά και κατηγορεί πολίτες της, οι οποίοι άκουσον άκουσον, ανάρτησαν πανό με περιεχόμενο ιστορικής αλήθειας, (Το Κόσοβο είναι Σερβία - Η Κύπρος είναι Ελληνική ). Το τραγελαφικό είναι πως έπραξαν αυτό το αίσχος για να προστατέψουν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα ενός κρατιδίου που όχι μόνο δεν υπάρχει το παραμικρό εθνικό συμφέρον, αλλά και δεν αναγνωρίζει καν Κύπρος και Ελλάδα (μέχρι στιγμής φυσικά…)

Με την ίδια λογική αύριο θα κατηγορήσετε και πανό με το «Αμμόχωστος Ελληνική», «Μικρά Ασία γη Ελληνική»;;;

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση άρση κατηγοριών. Σε αυτό το φιάσκο θα μας βρείτε μπροστά σας. Με το εθνικό φρόνημα και κατ' επέκταση την νοημοσύνη του Έλληνα της Κύπρου (πολίτη 3ης κατηγοριάς στον τόπο του σήμερα) ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του Απόλλωνα Λεμεσού

"Κι εκεί που λέγαμε πως στη Κύπρο πιάσαμε πάτο, έρχεται να μας διαψεύσει η τραγελαφική ποινική δίωξη συμπατριωτών μας, οι οποίοι έπραξαν το αυτονόητο χθες βράδυ, υψώνοντας πανό στη Λάρνακα για τον προαιώνιο πόθο των Ελλήνων και Σέρβων αδελφών μας.

Οι εθνομηδενιστικές πολιτικές των εκάστοτε κυβερνώντων, αποτυπώθηκαν για ακόμη μια φορά με τη δίωξη συμπατριωτών μας, που τόλμησαν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να περάσουν το μήνυμα πως στη Κύπρο υπάρχουν ακόμη Έλληνες που αντιστέκονται, δεν ξεχνούν και αγωνίζονται για αποκατάσταση της μνήμης και της ιστορικής αλήθειας.

Η άμεση απόσυρση των κατηγοριών είναι λαϊκή απαίτηση, ενώ υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως το επίσημο Ελλαδικό και Κυπριακό κράτος δεν έχουν αναγνωρίσει το κρατίδιο του «Κοσόβου».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ.

KOSOVO JE SRBIJA

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ

"Όπως φαίνεται, θα ασκηθεί ποινική δίωξη και θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου οι πιο κάτω "εγκληματίες".

Στην "δημοκρατική" Κύπρο του 2024, σου παρέχεται το δικαίωμα να καθυβρίζεις τα Θεία, τους ήρωες ή ακόμα και να αποφασίζεις και τι φύλο θα ήθελες να σε προσδιορίζει από τα ούτω καλούμενα "εβδομήντα δύο"!! Σε καμμία περίπτωση όμως δεν δικαιούσαι να εκδηλωθείς για τα αυτονόητα- για την εθνική σου ταυτότητα ή την Ορθόδοξη Πίστη σου ή ακόμα και να αμφισβητήσεις την κρατική κυριαρχία ενός ψευδοκρατιδίου όπως αυτό του Κοσόβου (παρόλο που δεν αναγνωρίστηκε επίσημα από ελλαδική και κυπριακή κυβέρνηση). Φαίνεται πως ο πάτος δεν έχει τελειωμό σε αυτόν τον τόπο και αναρωτιόμαστε μέχρι πόσο χαμηλά θα πέσουν κάποιοι...

Ο κόσμος απαιτεί την άμεση απόσυρση των αστείων κατηγοριών!! Η Ιστορία είναι εκεί, ολοζώντανη και δεν μπορεί κανείς να την αλλάξει....

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ !"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα