Χ. Ανδρέου: «Δεν ισχύει ότι η Αστυνομία σκόπιμα άφησε να συμβούν επεισόδια»

Newsroom
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μίλησε στο «Πρωτοσέλιδο», τονίζοντας πως η Αστυνομία δεν άφησε σκόπιμα να συμβούν επεισόδια.

Συνεχίζεται το «μπαράζ ανακοινώσεων» για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (15/9) στο στάδιο «Αλφαμέγα» και δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του Λεμεσιανού ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Αυτή τη φορά δηλώσεις στο «Πρωτοσέλιδο» πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, επισημαίνοντας πως «Δεν ισχύει ότι η Αστυνομία άφησε σκόπιμα να γίνουν επεισόδια».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μεγάλος αριθμός οπαδών της ΑΕΛ έφτασαν στο γήπεδο οργανωμένα. Έκαναν χρήση φωτοβολίδων και η μία κατέληξε εντός του αγωνιστικού χώρου. Χρησιμοποίησαν σπρέι, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, προκάλεσαν ζημιές στις περιστρεφόμενες θύρες και εισήλθαν στο γήπεδο πέραν των 800 οπαδών χωρίς έλεγχο.

«Στη συνέχεια αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή του αγώνα. Διερευνούμε το πως πέρασαν εντός του γηπέδου».

Για τους Αστυνομικούς που τραυματίστηκαν:

«Ο ένας είναι σοβαρά. Τραυματίστηκαν από τη χρήση ναυτικών φωτοβολίδων και πετρών. Ένα μέλος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στα δάκτυλα του δεξιού ποδιού, μια άλλη συνάδελφος υπέστη εγκαύματα στα άκρα από μολότοφ, ενώ το πιο σοβαρό περιστατικό αφορά διαμπερές τραύμα στο γόνατο, κάταγμα και ρίψη επιγονατίδας στο αριστερό πόδι. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Δεν ισχύει ότι η Αστυνομία σκόπιμα άφησε να συμβούν τα επεισόδια. Το καταρρίπτουμε κατηγορηματικά. Πήγαμε προετοιμασμένοι όμως φαίνεται ότι μεγάλος αριθμός οπαδών πήγανε για να κάνουν επεισόδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα