ΑΕΚ Λάρνακας: Μήπως ήρθε η ώρα του Ανγκιέλσκι;

ΑΕΚ Λάρνακας: Μήπως ήρθε η ώρα του Ανγκιέλσκι;

Newsroom
ανγκιέλσκι 19/9
Ο Κάρολ Ανγκιέλσκι μπορεί να είναι το «κλειδί» για την επίθεση της ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς ο 28χρονος εντυπωσιάσε σε μόλις 20 λεπτά παιχνιδιού απέναντι στην Ομόνοια, δείχνοντας ότι μπορεί να αποκτήσει κομβικό ρόλο.

Το γκολ είναι αυτό που έλλειψε από την ΑΕΚ Λάρνακας στην αναμέτρηση με την Ομόνοια. Αν και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους πράσινους μέσα στο ΓΣΠ δεν μπόρεσε να σκοράρει για να πάρει έστω τον ένα βαθμό. Η ήττα πλήγωσε αλλά η εμφάνιση άφησε υποσχέσεις.

Όμως για να μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει θα χρειαστεί να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Και η λύση ίσως είναι πολωνική και ονομάζεται Κάρολ Ανγκιέλσκι. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά με την Ομόνοια και έδειξε ότι μπορεί να δώσει πράγματα. Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε και ακυρώθηκε αλλά και οι κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Αν είναι έτοιμος για ενδεκάδα τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού για να βοηθήσει στο πρόβλημα της ομάδας που είναι το σκοράρισμα. Δείχνει να είναι επιθετικός που έχει το γκολ και στην ΑΕΚ περιμένουν πολλά απ’ αυτόν. Έτσι, δεν είναι απίθανό κόντρα στον Εθνικό Άχνας ο Νορβηγός τεχνικός να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά.

Πάντως, το ματς με την Άχνα είναι μονόδρομος για την ομάδα της Λάρνακας. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος μιας και ήδη η ΑΕΚ είναι στο -6 από την πρώτη θέση και δεν θέλει να χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος νωρίς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα