ΑΠΟΕΛ: Ο Κιντιγιά «απαντά» με γκολ και ασίστ

ΑΠΟΕΛ: Ο Κιντιγιά «απαντά» με γκολ και ασίστ

Newsroom
kintigia
Από τη θέση του πάγκου στην πρωταγωνιστική σκηνή. Ο Τσάβι Κιντιγιά, παρά την απουσία του από το αρχικό σχήμα στο ματς με την Καρμιώτισσα, έδειξε πως δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να κάνει τη διαφορά.

Μπαίνοντας στο τελευταίο ημίωρο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Σούσιτς, χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να αφήσει το στίγμα του. Μια τέλεια σέντρα στον Ελ Αραμπί ήταν αρκετή για να γράψει το 1-0 και να δώσει το προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ.

Τέσσερις μέρες αργότερα, ο Ντομίνγκες του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στο βασικό σχήμα στον αγώνα με το Παραλίμνι, και ο Κιντιγιά ανταπέδωσε με ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Σε μια εκπληκτική συνεργασία με τους συμπαίκτες του, ο Ισπανός κατέγραψε το πρώτο του γκολ με τα γαλαζοκίτρινα, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είναι απλά παίκτης συμπληρωματικός, αλλά μια μονάδα κλειδί.

Ο Κιντιγιά απέδειξε πως, παρά την προσωρινή υποχώρηση στον πάγκο, μπορεί να επανέλθει πιο δυνατός και αποτελεσματικός. Το αν αυτή η απόδοση θα έχει συνέχεια, θα το δείξουν οι επόμενες αγωνιστικές μάχες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει την ικανότητα να επηρεάσει σημαντικά την πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα