ΑΕΚ Λάρνακας: Οι αριθμοί αποτυπώνουν την πραγματικότητα (2-9)

ΑΕΚ Λάρνακας: Οι αριθμοί αποτυπώνουν την πραγματικότητα (2-9)

Newsroom
aek_larnakas
Πέντε παιχνίδια έχει δώσει μέχρι σήμερα η ΑΕΚ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και ρίχνοντας απλά κανείς μία ματιά στα αποτελέσματα της δεν είναι δύσκολα να αντιληφθεί που είναι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας.

Όταν σε πέντε παιχνίδια δέχεσαι τέσσερις ήττες χωρίς να πετύχεις κάποιο γκολ και έχεις σκοράρει μόνο δυο φορές σε ματς που έπαιζες με παίκτη παραπάνω και δέχεσαι εννέα γκολ, τότε τα λόγια είναι περιττά.

Ο Μπεργκ το όλο πρόβλημα στο σκοράρισμα του έχει εντοπίσει από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο «ΑΕΚ Αρένα» και η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί να το φτιάξει. Με την Ομόνοια είδαμε πιο δημιουργική, απαιτητική και επιθετική ΑΕΚ. Είχε τις ευκαιρίες της και είχε τη δυνατότητα να σκοράρει, αλλά ήταν και λίγο άτυχη.

Πλέον, γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά ότι κόντρα στον Εθνικό Άχνας δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη στην προσπάθεια ανάκαμψης, μιας και μία καλή εμφάνιση όπως στο ΓΣΠ αν δεν έρθει η νίκη τι να την κάνουν ο Μπεργκ και οι παίκτες του;

Δουλειά λοιπόν στο τελείωμα των φάσεων, στο εύκολο γκολ με την ελπίδα ότι θα έρθει η πρώτη νίκη στο ΑΕΚ Αρένα για φέτος που θα γεμίσει τα αποδυτήρια μεγαλύτερη αισιοδοξία και καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Δεν είναι εύκολο αλλά η ΑΕΚ είναι το φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει. Η λογική λέει ότι κάποιες αλλαγές θα γίνουν, όμως ο Εκπολό αναμένεται να διατηρηθεί σε ρόλο αριστερού μπακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα