ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακας 0-1: Με χρυσό σκορερ τον Φαράζ, οι «κιτρινοπράσινοι» πήραν ένα τεράστιο διπλό (vid)

Νίκος Καρτσάκης
Με το γκολ του Φαράζ, η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ», πετυχαίνοντας μια τεράστια νίκη στο πρωτάθλημα της Cyprus League.

Μια από τις νίκες της χρονιάς πέτυχε η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία απέδρασε με το διπλό από το «ΓΣΠ» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Φαράζ στο 77', σε ένα ματς που είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις περισσότερες καλές στιγμές. Αυτό ήταν το πρώτο διπλό της ΑΕΚ στο «ΓΣΠ» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ από το Δεκέμβριο του 2015! Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη.

Τις περισσότερες ευκαιρίες η ΑΕΚ Λάρνακας, προσεχτικές και οι δυο ομάδες

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν πιο επικίνδυνη από τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας τις περισσότερες στιγμές στο παιχνίδι. Στο 12’ ο Αϊτόρ δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί έφυγε στο χώρο, μπήκε στην περιοχή, έκανε προσποίηση, θέλησε να βρει με πάσα τον Μαρκίνιος, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 23’ ξανά ο Αϊτόρ απείλησε με σουτ, με την μπάλα να ακουμπάει το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ. Οι δυο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές με αποτέλεσμα, να μην καταγράφονται μεγάλες στιγμές. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λαΐφης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε την μπάλα.

Χρυσό γκολ ο Φαράζ και τεράστια νίκη για την ΑΕΚ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ξανά με μια φάση για τους φιλοξενούμενους. Ο Καμπρέρα στο 49’, βρέθηκε απέναντι από τον Μπέλετς, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Μπεργκ. Τελικά η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε στο 79’. Ο Άνχελ Γκαρσία συνδυάστηκε με τον Μπρούνο Γκάμα, με τον πρώτο να κάνει τη σέντρα και τον Φαράζ να πετυχαίνει το γκολ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΠΟΕΛ (Ζοζέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Τσεπάκ, Ντβάλι, Λαΐφης, Σούσιτς (75′ Κιντιγιά), Κοσταντίνοφ (60′ Τεχέρα), Αμπάνια, Πίζι (73′ Κόρμπου), Εντονγκαλά, Μαρκίνιος (85′ Ντράζιτς), Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ (Χένινγκ Μπεργκ): Αθανασιάδης, Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Λέντες, Πονς, Ροντεν (74′ Γκάμα), Φαράζ, Αϊτόρ (90’+5 Μιραμόρ), Καμπρέρα (89′ Σολ).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα