Ντομίνγκες: «Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που ήμασταν καλοί, οι παίκτες μου τα δίνουν όλα» (vid)

Ντομίνγκες: «Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που ήμασταν καλοί, οι παίκτες μου τα δίνουν όλα» (vid)

Newsroom
dominguez
Την πεποίθηση ότι ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε το γκολ σε ένα σημείο που ήταν καλός, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Ντομίνγκες, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες, στη Συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε, μετά την ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας στο «ΓΣΠ», ότι η ομάδα του δέχθηκε το γκολ σε ένα σημείο που ήλεγχε το παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πολλά ματς που έχει παίξει η ομάδα του εσχάτως.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του για το ματς:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν το έβδομο παιχνίδι σε 22 ημέρες και μετά από ένα κουραστικό ταξίδι. Προγραμματίσαμε έτσι το παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε πιο αμυντικοί για αυτό έπαιξε ο Κοσταντίνοφ. Ο Τεχέρα έπαιξε 90 λεπτά στην Ιρλανδία, δεν ήταν φρέσκος για να ξεκινήσει βασικός.Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που ήμασταν καλοί. Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες γιατί ξέρω ότι τα δίνουν όλα. Μετά από τη διακοπή θα είμαστε καλύτεροι. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Το μόνο μας κακό σήμερα ήταν το τελευταίο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Ήρθα από το Σεπτέμβρη, σε μια δύσκολη περίοδο.»

Για τα κακά αποτελέσματα αλλά και τις κακές εμφανίσεις: «Έχω διαφορετική γνώμη. Με την Ομόνοια 29ης Μαΐου είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Με τη Σάμροκ επιβληθήκαμε εμείς, ήταν ανώτερη σε φυσική κατάσταση. Είναι δύσκολο το πρόγραμμά μας. Δεν μπορούμε να παίζουμε φανταστικά σε όλα τα παιχνίδια. Όταν ήρθα βρήκα την ομάδα σε άσχημο κλίμα, αυτά χρειάζονται χρόνο.»

Για το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ μετά τη διακοπή: «Η ομάδα είναι πιο έτοιμη, πιο δυνατή. Μετά τη διακοπή θα είμαστε πιο φρέσκοι. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ και όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν τον πρωταθλητή. Δυστυχώς τελειώσαμε με ήττα, θα είμαστε πιο έτοιμοι»

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα