ΑΕΚ Λάρνακας: Ο ρόλος του Ρόντεν και το ανέβασμα του Αϊτόρ

ΑΕΚ Λάρνακας: Ο ρόλος του Ρόντεν και το ανέβασμα του Αϊτόρ

Newsroom
aek_larnakas
Ο Μπεργκ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ προέβη σε μια έκπληξη στην ενδεκάδα: αριστερό εξτρέμ ήταν ο Ροντέν και όχι ο Αϊτόρ με αποτέλεσμα ο Ισπανός να κινείται πίσω από τον Καμπρέρα.

Σε μία έκπληξη προχώρησε στην ενδεκάδα του Μπεργκ στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Έκπληξη η οποία δεν αφορά την χρησιμοποίηση κάποιου προσώπου αλλά το που τον έχει χρησιμοποιήσει. Ο Νορβηγός τεχνικός επέλεξε να παίξει αριστερό εξτρέμ ο Ρόντεν και όχι ο Αϊτόρ με αποτέλεσμα ο Ισπανός να κινείται πίσω από τον Καμπρέρα.

Μία κίνηση η οποία ξάφνιασε πολλούς όμως αν κρίνουνε εκ του αποτελέσματος και όχι μόνο, τότε ο Μπεργκ δικαιώθηκε. Και αυτό γιατί ο Ρόντεν έκανε πολύ καλό παιχνίδι από αριστερά, ήταν ουσιαστικός και κινητικός και βοήθησε και αυτός με τον τρόπο του. Επίσης, ο Αϊτόρ παίζοντας πίσω από τον επιθετικό ήταν επικίνδυνος μιας και είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να κινηθεί στον χώρο και να δημιουργήσει προβλήματα.

Είχε και ένα δοκάρι και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και δείχνει τι μπορεί να κάνει. Μετά τη διακοπή αναμένεται να είναι ακόμη πιο έτοιμος και όσο περνά ο χρόνος θα γίνεται και όλο καλύτερος και θα μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Ένας παίκτης που μπορεί με την ποιότητα του να δώσει το κάτι παραπάνω και αυτό είναι διατεθειμένος να πράξει για να υλοποιήσει και τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Χαλαρές προπονήσεις


Με τη διακοπή του πρωταθλήματος οι προπονήσεις θα είναι πιο χαλαρές αυτές τις μέρες. Μέχρι την Παρασκευή θα γίνονται προπονήσεις και το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό όπου θα πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Τη Δευτέρα θα επανέλθουν στις προπονήσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του νέου ντέρμπι που έρχεται με την Ανόρθωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα