ΑΕΚ Λάρνακας: Η υπόσχεση του Μπεργκ που πραγματοποιείται…

ΑΕΚ Λάρνακας: Η υπόσχεση του Μπεργκ που πραγματοποιείται…

Newsroom
ΜΠΕΡΓΚ
Η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσιάζει μεγάλα σημάδια βελτίωσης, ακριβώς στο χρονικό σημείο που είχε «προβλέψει» ο Χένινγκ Μπεργκ όταν την ανέλαβε. Και έχοντας μπροστά της τρία ντέρμπι, μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα και τη βαθμολογική της θέση.

Από τα λόγια στις πράξεις. Ο Χένινγκ Μπεργκ όταν είχε αναλάβει την ομάδα της ΑΕΚ είχε τονίσει σε όλους την πίστη του για τη δυνατότητα του ρόστερ της ομάδας και άφηνε να νοηθεί ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο βαθμό που ο ίδιος θέλει μετά περίπου την 4η αγωνιστική.

Και εδώ είναι που ο Νορβηγός τεχνικός έχει δικαιωθεί με την πρόβλεψη και την εκτίμηση του. Η ΑΕΚ είναι γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια δείχνει μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Σε κάποιες αναμετρήσεις δεν μπόρεσε να συνδυάσει αυτή την καλή εικόνα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ μπόρεσε και έπαιξε και καλή μπάλα και κέρδισε τον αγώνα.

Για πρώτη φορά κράτησε το μηδέν παθητικό στο πρωτάθλημα και με το γκολ του Φαράζ πήρε την ουσία. Αυτό που καλείται να βελτιώσει ακόμη περισσότερο είναι την αποτελεσματικότητα της επιθετικά. Βλέπουμε τον Μπεργκ να κάνει κάποιες κινήσεις με τις οποίες δείχνει ότι ακόμη ψάχνεται και προσπαθεί να βρει τρόπους να βοηθήσει την ΑΕΚ. Ο Ρόντεν έπαιξε αριστερά και ο Αϊτόρ δεκάρι με τον ΑΠΟΕΛ σε μία νέα δοκιμή που του βγήκε. Δεν αποκλείεται σε κάποια φάση να δούμε και τον Αϊτόρ στην κορυφή.

Είναι κάτι που έχει στο μυαλό του ο Μπεργκ και ίσως το δούμε και σύντομα μάλιστα. Βέβαια, υπάρχει και ο Αγκιέλσκι που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Καμπρέρα που συμπλήρωσε κάρτες εκτός αν ο Μπεργκ επιλέξει κάτι άλλο. Όπως και να έχει η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ έχει καταφέρει να ανατρέψει το όλο κλίμα που είχε δημιουργηθεί και είναι στο -6 από την κορυφή και με πολύ καλή προοπτική.

 

Έχει τρία ματς απαιτητικά και δύσκολα στη συνέχεια με Ανόρθωση εντός έδρας, ΑΕΛ εκτός και Άρη εντός έδρας και θα προσπαθήσει να πάρει το μέγιστο για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και να μειώσει αποστάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα