ΑΠΟΕΛ: Αλλάζει ρόλο ο Μοράις, ριζικές αλλαγές

ΑΠΟΕΛ: Αλλάζει ρόλο ο Μοράις, ριζικές αλλαγές

Newsroom
nuno morais apoel
Ο Νούνο Μοράις, μετά από διετή θητεία ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αποφασίστηκε να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία Κ-19.

Υπό την καθοδήγηση προπονητών όπως ο Σα Πίντο, ο Γκαγιέγο και ο Ντομίνγκες, ο Πορτογάλος αποτέλεσε σταθερό κομμάτι του τεχνικού επιτελείου, αλλά η πρόσφατη αλλαγή στην προπονητική δομή, προδιέγραψε το επόμενο βήμα του.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ να αναλαμβάνει το πηδάλιο, και τη συνοδεία του δικού του προπονητικού επιτελείου, η ανάγκη για αλλαγές ήταν αναπόφευκτη. Ο ΑΠΟΕΛ πρότεινε στον Μοράις να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο, όμως αυτή τη φορά από διαφορετική θέση. Ο Πορτογάλος αποδέχθηκε την πρόταση και θα αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής της Κ-19, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων.

Παράλληλα, η αναδιάρθρωση στον Αρχάγγελο περιλαμβάνει και την αποχώρηση του Αλεξάντερ Νέγκρι, ενώ ολόκληρο το προπονητικό τιμ του Χιμένεθ, με βοηθό προπονητή, γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων, αναμένεται να φτάσει σύντομα στην Κύπρο. Οι ανακατατάξεις στο προπονητικό κέντρο θα είναι ουσιαστικές, με τη νέα εποχή για την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ να διαμορφώνεται δυναμικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα