ΑΠΟΕΛ: Τρίτη ισπανική «πινελιά»

ΑΠΟΕΛ: Τρίτη ισπανική «πινελιά»

Newsroom
apoel
Ο Μάνολο Χιμένεθ θα είναι μόλις ο τρίτος Ισπανός προπονητής που θα αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ, με τον δεύτερο τον Νταβίντ Γκαγιέχο, ενώ ο πρώτος ήταν ο Τόμας Κρίστιανσεν στο μακρινό 2016.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ. Η προσεχής Δευτέρα (14/10) θα σημάνει την πρώτη του επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η παρουσία Ισπανών τεχνικών στον ΑΠΟΕΛ δεν αποτελεί παράδοση καθώς, ο Χιμένεθ θα γίνει μόλις ο τρίτος από τη χώρα του που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων. Η αρχή έγινε με τον Τόμας Κρίστιανσεν τη σεζόν 2016-17, ο οποίος, παρά τις δανέζικες ρίζες του, υπηρέτησε με επιτυχία την ομάδα. Ακολούθησε ο Νταβίδ Γκαγιέγο, ο δεύτερος Ισπανός που είχε την ευκαιρία να καθοδηγήσει τους πρωτευουσιάνου ωστόσο δεν μακροημέρευσε.

Η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, πάντως, προσθέτει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία των Ισπανών προπονητών που εμπιστεύτηκε ο ΑΠΟΕΛ. Με την εμπειρία και την ισχυρή προσωπικότητά του, ο 60χρονος τεχνικός αναμένεται να προσφέρει νέα δυναμική στην ομάδα, διατηρώντας το βάρος των προσδοκιών στις πλάτες του, καθώς αναλαμβάνει έναν απαιτητικό ρόλο στην πορεία των πρωταθλητών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα