Ομόνοια: Με το βλέμμα στους διεθνείς επανήρχισε η δουλειά στους «πράσινους»

Ομόνοια: Με το βλέμμα στους διεθνείς επανήρχισε η δουλειά στους «πράσινους»

Newsroom
Ομόνοια: Με το βλέμμα στους διεθνείς επανήρχισε η δουλειά στους «πράσινους»
Συνεχίσουν οι διεθνείς της Ομόνοιας τις υποχρεώσεις τους, από χθες ο «υπόλοιπος κόσμος» επέστρεψε στο προπονητικό, υπό τον Νταμπράουσκας.

Με το βλέμμα και στους επτά διεθνείς του, αλλά και στην αποθεραπεία των τραυματιών του, ο Βάλντας Νταμπράουσκας υποδέχθηκε εκ νέου χθες το απόγευμα τους παίκτες του στο «Ηλίας Πούλλος».

Γέμισαν μπαταρίες και εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο ανάσα που τόσο πολύ είχαν ανάγκη οι πλείστοι εξ’αυτών. Επιστρέφοντας με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά, ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη με την επανέναρξη. Το κλίμα εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό στους πράσινους, σαφώς η ήττα από τον Άρη δεν άρεσε και στεναχώρησε, αλλά δεν το χαλάει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Βεβαίως καλούνται άπαντες, προεξάρχοντος του κόουτς να ενσκήψουν στις αδυναμίες που έχουν παρατηρηθεί, με ξεκάθαρο στόχο να βελτιωθούν «χθες»!

Ο Γιόβετιτς αγωνίστηκε χθες για 75’ λεπτά με την Εθνική Μαυροβούνιου στην ήττα από την Τουρκία, λεπτά που χρειαζόταν πολύ, όπως και το 45λεπτο που πήρε στα πόδια του ο Κίτσος με την Εθνική Ελπίδων, στην φιλική ήττα από τη Σλοβακία. Η προσοχή επικεντρώνεται στην αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής μας με την πρωτοπόρο και αήττητη Ρουμανία, στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ».


Στο ντεμπούτο του ο Σωφρόνης Αυγουστή, λογικά θα συμπεριλάβει στις επιλογές του και παίκτες του Τριφυλλιού. Με την σταδιακή επάνοδο των διεθνών αρχές-μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, θα δουλέψει και η τεχνική ηγεσία το πλάνο ενόψει ΕΝΠ. Τα νέα όπως έχουμε σημειώσει είναι πολύ ενθαρρυντικά για τους Σεμέδο και Μπεζούς, σημαντικότατη ασφαλώς εξέλιξη, όπως και το γεγονός ότι ο κόουτς θα έχει εκ νέου στη διάθεση του τον Στεπίνσκι. Κακουλλής και Μουσιαλόφσκι θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν τον ευρωπαϊκό αγώνα στο Εδιμβούργο με τη Χαρτς.

 

Με σχεδόν γεμάτο το «οπλοστάσιο» ο Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του, θα έχουν τη δυνατότητα περαιτέρω ποιοτικών επιλογών που με την ανάλογη διαχείριση, το όφελος θα είναι και άμεσο και διακριτό.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα