Στην κορυφή το Gazzetta Cyprus με την αποκαλυπτική συνέντευξη του Ραν Μπεν Σιμόν

Στην κορυφή το Gazzetta Cyprus με την αποκαλυπτική συνέντευξη του Ραν Μπεν Σιμόν

Newsroom
ΡΑΝ ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ
Μεγάλη διάκριση για το Gazzetta Cyprus και τον Πάνο Λάρκο, καθώς η αποκαλυπτική συνέντευξη του Ραν Μπεν Σιμόν τον περασμένο Μάϊο, βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας των Δημοσιογραφικών Βραβείων Κύπρου.

«Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, το ακόμη δυσκολότερο όμως είναι να διατηρηθείς σε αυτή», λέει πολύ σοφά ο λαός. Και αυτό θέλει να πράξει από εδώ και πέρα το Gazzetta Cyprus, μετά την τεράστια διάκριση που έλαβε, χάρην και του Πάνου Λάρκου.

Πιο συγκεκριμένα, η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Ραν Μπεν Σιμόν, πρώην προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας με τίτλο «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήραμε το πρωτάθλημα» τον περασμένο Μάϊο, επιλέχθηκε ως η κορυφαία στην κατηγορία «Συνέντευξη», για τα φετινά Δημοσιογραφικά Βραβεία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η τελετή απονομής θα λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε, είναι πως θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο τρόπο την προσέγγισή μας πάνω στα αθλητικά δρώμενα, «παρέα» με εκλεκτούς συνεργάτες.

Διαβάστε εδώ τη μεγάλη συνέντευξη του Ραν Μπεν Σιμόν στον Πάνο Λάρκο

 

Οι νικητές των φετινών Δημοσιογραφικών Βραβείων:

1. «Φωτογραφία Ποδόσφαιρο» - Μάριος Γρηγορίου (ΑΕΛ - Ομόνοια)

2. «Φωτογραφία Σπορ σε δράση» - Αναστασία Καρεκλά (Αλέξανδρος Παπαναστασίου από το πόλο Ελλάδα - Γαλλία)

3. «Φωτογραφία μακριά από τη δράση» - Κωνσταντίνος Κυπριανού (Μάριος Γεωργίου, Ολυμπιακοί Αγώνες)

4. «Αρθρογραφία» - Μιχάλης Παπαγεωργίου (κείμενο «Οφείλουν και μια απολογία στον Ντίνο Μιχαηλίδη» στο balla.com.cy)

5. «Αφιέρωμα» - Φάνης Μακρίδης (για την πολυετή έρευνα στο κυπριακό ποδόσφαιρο που ολοκληρώθηκε τέλη Σεπτέμβρη '23)

6. «Συνέντευξη» - Πάνος Λάρκος (συνέντευξη στον Ραν Μπεν Σιμόν για το Gazzetta Cyprus με τίτλο «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήραμε το πρωτάθλημα»)

7. «Audiovisual» - Άντρη Κασάπη (δημοσιογράφος), Άντρεα Αγγελίδου (παραγωγός), Χρίστος Φουρλής (κινηματογραφιστής), Μιχάλης Σημαδιακός (μοντάζ) - (για το αφιέρωμα «Παύλος Κοντίδης ο πρώτος Ολυμπιονίκης της Κύπρου»)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα