ΑΕΚ Λάρνακας: Βάζει μπρος ξανά στις μηχανές και δεν… ξεχνά

ΑΕΚ Λάρνακας: Βάζει μπρος ξανά στις μηχανές και δεν… ξεχνά

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Ξεκούραση τέλος για την ΑΕΚ Λάρνακας που από σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς Ανόρθωσης, με τον Χένινγκ Μπεργκ να ξεκινά ήδη τα πλάνα του με στόχο το τρίποντο στο ντέρμπι της Κυριακής (20/10).

Μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων και σε ρυθμούς… Ανόρθωσης. Το ντέρμπι με την ομάδα της Αμμοχώστου έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες για την ΑΕΚ και στόχος είναι η νίκη και η συνέχιση της ανοδικής πορείας της ομάδας.

Ταυτόχρονα στην ΑΕΚ δεν ξεχνούν το περσινό κάζο όταν έχασε δυο βαθμούς την προτελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα της από την «Κυρία» που ήταν παντελώς αδιάφορη. Ένα αποτέλεσμα που για πολλούς ήταν αυτό που έκρινε τον τίτλο, καθώς αν κέρδιζε η ΑΕΚ θα πήγαινε την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ και θα έπαιζε για δυο αποτελέσματα για να κατακτήσει τον τίτλο.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν μιας και στην ΑΕΚ δεν θέλουν να σκέφτονται τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, όμως είναι ένα μάθημα το περσινό για να μην την πατήσει ξανά η ομάδα. Μπορεί στα χαρτιά η ΑΕΚ να έχει το προβάδισμα για τη νίκη αλλά αυτό είναι κάτι που θα κληθεί να το αποδείξει και να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο με την εικόνα και την παρουσία της.

Ο Μπεργκ θα περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να διαπιστώσει ότι δεν προκύπτει το οποιοδήποτε πρόβλημα έτσι ώστε να δει αν θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμος ή αν βγει κάτι απρόοπτο. Τη δεδομένη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να προκαλεί ανησυχία στον Νορβηγό ο οποίος ήδη άρχισε να σκέφτεται πως θα παίξει και τι θα κάνει απέναντι στην Ανόρθωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα