Δημητρίου: «Έγιναν κάποια θλιβερά γεγονότα, δεν επιθυμούμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα»

Δημητρίου: «Έγιναν κάποια θλιβερά γεγονότα, δεν επιθυμούμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα»

Newsroom
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας τοποθετήθηκε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα του συλλόγου, κυρίως με αναφορά στην απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στα παιχνίδια με την Ανόρθωση.

Καλεσμένος στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε για το «φλέγον» ζήτημα της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στα ματς με την Ανόρθωση, απόφαση που πήρε επίσημη μορφή μετά από ανακοίνωση της ΚΟΠ νωρίτερα σήμερα.

Ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε επίσης στην καλή παράδοση του συλλόγου της Λάρνακας απέναντι στην Ανόρθωση, ενώ σχολίασε τα αγωνιστικά καθώς και την επέτειο των 8 ετών από την πρώτη λειτουργία του ΑΕΚ Αρένα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για την καλή παράδοση με την Ανόρθωση:

 

«Την προηγούμενη αγωνιστική έπρεπε να σπάσουμε μία παράδοση, τώρα να τη διευρύνουμε. Θέλουμε να βρούμε τους τρόπους να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε ανοδική πορεία. Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όχι όπως κάναμε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Το θέμα είναι να μην κολλάμε στο παρελθόν αλλά να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια».

-Αν η ΑΕΚ ζήτησε με επιστολή να μην επιτραπεί η παρουσία οπαδών της Ανόρθωσης:

«Εμείς συνειδητά αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους. Είχαμε δεχθεί πολλές κλήσεις για να τοποθετηθούμε αλλά δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα. Το ίδιο πράξαμε το τελευταίο δίμηνο, όταν έγιναν κάποια θλιβερά γεγονότα. Εμείς θέσαμε τους προβληματισμούς μας για όσα έγιναν το τελευταίο δίμηνο, με αποκορύφωμα αυτό που έγινε την περασμένη βδομάδα. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε στάση, δεν επιθυμούμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα».

-Τα αγωνιστικά:

«Από τη στιγμή που είναι λίγες οι μέρες μέχρι το παιχνίδι, το πιο πιθανό θα στερηθούμε τον Λέδες λόγω μυϊκού τραυματισμού. Σήμερα το απόγευμα θα δούμε τους παίκτες που θα επιστρέψουν στην προπόνηση. Είναι κι ο Ναούμ και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Καμπρέρα».

-Για τα 8 χρόνια της «ΑΕΚ Αρένα»:

«Αισθανόμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι. Πριν από 8 χρόνια το όνειρο έγινε πραγματικότητα, σε εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη. Θυμάμαι την πρώτη χρονιά είχαμε ένα απολογισμό 85% αποτελεσματικότητας. Συνεχώς αναβαθμίζεται, όταν είμαστε έτοιμοι θα προχωρήσουμε και στα επόμενα βήματα. Όπως λέει και ο πρόεδρος, η προσπάθεια για αναβάθμιση δεν σταματά ποτέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα