ΑΕΚ για Αρένα: «Πριν 8 χρόνια το όνειρο έγινε πραγματικότητα»

ΑΕΚ για Αρένα: «Πριν 8 χρόνια το όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Newsroom
ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ
Οκτώ χρόνια λειτουργίας «κλείνει» σήμερα (17/10) το ΑΕΚ Αρένα, με την ομάδα της Λάρνακας να στέλνει το δικό της μήνυμα για το γήπεδο που από όνειρο έγινε πραγματικότητα το 2016.

Τα 8α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (17/10) το γήπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς σαν σήμερα το 2016, το όνειρο έγινε πραγματικότητα και το ΑΕΚ Αρένα άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της ομάδας.

Όπως αναφέρει και στο μήνυμά της η ΑΕΚ, στο πρώτο ματς στην Αρένα, οι «κιτρινοπράσινοι» κέρδισαν με 4-0 τον Άρη Λεμεσού για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ξεκινώντας θετικά την παρουσία τους στο γήπεδο - στολίδι της Λάρνακας.

Το μήνυμα της ΑΕΚ:

Ξεχωριστή μέρα η σημερινή (17/10), καθώς πριν από 8 χρόνια το όνειρο έγινε πραγματικότητα και το ΑΕΚ ARENA άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του. Ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο που αποτελεί το σπίτι της ΑΕΚ Λάρνακας και κοσμεί την πόλη της Λάρνακας. Το γήπεδο είναι κατηγορίας 4 της UEFA και είναι το μοναδικό στην Κύπρο που συνεχώς αναβαθμίζεται για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

 

Για την ιστορία στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι στο ΑΕΚ ΑRENA «Εις Μνήμη Γεώργιου Καραπατάκη», η ομάδα μας κέρδισε με 4-0 τον Άρη, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη στις 27 Νοεμβρίου 2016.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα