ΑΠΟΕΛ: Σταδιακή επάνοδος Δώνη χωρίς ρίσκα

ΑΠΟΕΛ: Σταδιακή επάνοδος Δώνη χωρίς ρίσκα

Newsroom
tasos_donis
Η προσοχή στον ΑΠΟΕΛ στρέφεται στην απόλυτη προστασία του Τάσου Δώνη, καθώς η έντονη ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, άφησε σημάδια.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ προσπαθεί τώρα, με προσεκτικά βήματα, να επανέλθει στις κανονικές προπονήσεις, ακολουθώντας με συνέπεια το εξειδικευμένο πρόγραμμα που του έχει δοθεί.

Η ίωση διέκοψε την πορεία του τη στιγμή που φαινόταν να παίρνει ρυθμό, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες της προετοιμασίας, όταν στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό στη μύτη.

Το ιατρικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ παρακολουθεί στενά την πορεία του, με την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους να μην επιδέχεται αυξημένων ρίσκων.

Ο Δώνης επιδιώκει να ανακτήσει πλήρως τη φυσική του κατάσταση, ώστε να επιστρέψει δυνατός και έτοιμος να συμβάλει στην πορεία της ομάδας του. Εννοείται πως μαζί με τον Σαρφό, δεν υπολογίζονται για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα