Ομόνοια: Με Κακουλλή στη Σκωτία, εκτός αποστολής ο Ατζίλι

Ομόνοια: Με Κακουλλή στη Σκωτία, εκτός αποστολής ο Ατζίλι

Newsroom
omonoia
Η Ομόνοια γνωστοποίησε την αποστολή της για το παιχνίδι με την Χάρτς, στην οποία βρίσκεται ο Ανδρόνικος Κακουλλής αλλά όχι ο Ομέρ Ατζίλι, ο οποίος έμεινε εκτός.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλάνιζε επιστρέφει στην αποστολή της Ομόνοιας για τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο Εδιμβούργο με αντίπαλο την Χάρτς.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έχει μείνει ο Ομέρ Ατζίλι. Ο Ισραηλινός, σύμφωνα με την ενημέρωση του Τριφυλλιού αντιμετώπισε στη σημερινή τελευταία προπόνηση, θέμα στους προσαγωγούς, με την επανεξέταση να αναμένεται για να μάθουμε το μέγεθος του προβλήματος.

Άλλος ένας τραυματισμός για τον Ατζίλι, με την σοβαρότητά του να μην είναι ακόμα γνωστή.

Αναλυτικά η αποστολή της Ομόνοιας για το παιχνίδι με την Χάρτς:

 

Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοϊζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Αλιούμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα