Ουντινέζε:Ο ιδιοκτήτης της Πάφου ενδιαφέρεται για την αγορά της ιταλικής ομάδας σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Ουντινέζε
Δημοσίευμα βόμβα από τον Corriere dello sport, συνδέει τον ιδιοκτήτη της Πάφου, Σεργκέι Λομάκιν, με την ιταλική Ουντινέζε και κάνει λόγο για ενδιαφέρον αγοράς της!

Ο Σεργκέι Λομάκιν, ιδιοκτήτης της Πάφου, σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών τα οποία προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Corriere dello sport, ενδιαφέρεται για την αγορά της Ουντινέζε!

Όπως προτάσσει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Λομάκιν έχει ως στόχο να επεκτείνει την ποδοσφαιρική του «αυτοκρατορία» στην Ευρώπη και έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας της Βόρειας Ιταλίας.

Μετά την ολοκληρωτική αναγέννηση της Πάφου υπό την αιγίδα του, ο Ρώσος μεγαλοεπιχειρηματίας αναζητάει την νέα επενδυτική του δράση. Στην αντίπερα όχθη, το μέσο «Il messaggero Veneto» αναφέρει χαρακτηριστικά πως, «η οικογένεια Πόζο δεν έχει στα πλάνα της να κόψει την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο και δεν είναι διατεθειμένη να βάλει πωλητήριο στην Ουντινέζε».

Έτσι λογικόν εστί, η αγορά των Μπιανκονέρι να είναι από δύσκολη, έως ακατόρθωτη υπόθεση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα