Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Έπρεπε να σκοράρουμε και το 3ο γκολ, να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στις νίκες»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Έπρεπε να σκοράρουμε και το 3ο γκολ, να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στις νίκες»

Newsroom
spilefski
Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Σαφώς ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, όμως όχι με το δεύτερο. Το 2-1 θα μπορούσε να γίνει πολύ εύκολα 2-2, παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος δεν απείλησε πολύ.

Αναλυτικά:

Στην κάμερα της Cytavision:

«Ήταν παρόμοιο παιχνίδι με τα προηγούμενα ματς. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες, σκοράραμε αλλά μετά δεν είχαμε την ίδια απόδοση στο δεύτερο μέρος και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Δεν ήταν πολύ επικίνδυνος ο αντίπαλος εκτός από κάποιες στατικές φάσεις. Προσπάθησαν οι παίκτες μου, δημιούργησαν και ήταν απειλητικοί. Η ένταση που έχουμε ως ομάδα κάνει την διαφορά απέναντι σε πιο… μικρές ομάδες. Έπρεπε να σκοράρουμε και το 3ο γκολ για να τελειώσουμε τον αγώνα. Είμαστε σε μία διαδικασία και πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στις νίκες».

«Για τη Νέα Σαλαμίνα να πω καλή συνέχεια και πως έχουν ένα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή που θα τους βοηθήσει».

Στην διάσκεψη τύπου:

Για τον Κβιλιτάια:

 

«Ήταν άτυχος δέχθηκε κλωτσιά χαμηλά στο πόδι. Ευτυχώς δεν φαίνεται να κάτι σοβαρό. Για το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει όμως με την ΑΕΚ ευελπιστώ να μας βοηθήσει στο παιχνίδι στη Λάρνακα».

Για την πρόοδο στα τελευταία παιχνίδια:

«Στην περσινή σεζόν είχαμε πολλά περισσότερα παιχνίδια λόγω της Ευρώπης, φέτος δεν το έχουμε αυτό. Πάντως στα 3-4 πρώτα παιχνίδια η απόδοση μας δεν ήταν τόσο καλή. Στα τελευταία παιχνίδια βελτιωνόμαστε. Παίρνουμε το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό που οι παίκτες μας σε αυτό το παιχνίδι δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο. Παραμένουμε ταπεινοί. Ένας από τους στόχους μας σαν τεχνικό τιμ είναι να βελτιώνουμε σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο την ομάδα. Έχουμε καλή νοοτροπία. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Μοντνόρ που είναι ένας από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς όμως πρέπει να αλλάξει την νοοτροπία του αλλιώς θα μείνει στην Κύπρο. Ακόμη και ο Κβιλιτάια άλλαξε το στιλ παιχνιδιού του και έχει πετύχει 5 γκολ σε 8 αγωνιστικές. Όλη αυτή η πρόοδος με ικανοποιεί και χαίρομαι γιατί έχω μια εκπληκτική ομάδα όσο αφορά τον χαρακτήρα της».

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα