Νέα Σαλαμίνα, Γιανέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα»

Νέα Σαλαμίνα, Γιανέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα»

Newsroom
yanefski
Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου μετά την ήττα από τον Άρη με 2-1 στην Λεμεσό.

Ο Σκοπιανός τεχνικός δηλώνει ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε καθώς παρέμεινε χωρίς βαθμό στο δεύτερο του αγώνα ως προπονητής της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:

Στην κάμερα της Cytavision:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς ειδικότερα στα πρώτα 25 λεπτά που δεχθήκαμε τα τέρματα και δώσαμε… δώρα στον αντίπαλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ξεκινήσαμε τόσο άσχημα το παιχνίδι. Όταν σκοράραμε το γκολ είδα την ομάδα να ανεβαίνει και να προσπαθεί βελτιώνοντας την απόδοση της. Είχαμε καλή αντίδραση αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τρεις συγκεκριμένα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Εάν δουλέψουμε και πιστέψουμε πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη».

Στην διάσκεψη τύπου:

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

«Νομίζω όπως και με την ΑΕΛ ήμασταν βελτιωμένοι. Με την ΑΕΛ για 84’ λεπτά ήμασταν καλοί και κάναμε ένα λάθος στο τέλος. Τώρα τα κάναμε ανάποδα στην αρχή. Νομίζω ότι έχουμε και θέμα ομοιογένειας στην τετράδα. Πρέπει να παίξουν 2-3 ματς συνεχόμενα μαζί ποδοσφαιριστές για να βελτιώσουν την επικοινωνία μεταξύ τους και να έχουν αυτοματισμούς. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς που δεν μας βοηθούν. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και παιχνίδια για να γίνουμε καλύτεροι».

 

Για τον προβληματίζουν οι πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί:

«Είμαι στην ομάδα λίγες μέρες, ναι είναι πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί αλλά δεν ανησυχώ. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε από την ερχόμενη βδομάδα κάποια πράγματα στον τρόπο που προπονούμαστε. Όλο το σταφ θα επικεντρωθεί σε αυτό. Λόγω του καιρού στην Κύπρο ο χλοοτάπητας είναι αρκετά σκληρός αλλά δεν το λέω σαν δικαιολογία. Έχουμε ένα φανταστικό προπονητικό κέντρο. Ίσως είναι και θέμα τύχης. Θα το δούμε μαζί με το σταφ αυτό το θέμα».

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα