Άρης Λεμεσού: Στην κορυφή, περιμένοντας την ολοκλήρωση της 8ης στροφής και... Κβιλιτάια

Άρης Λεμεσού: Στην κορυφή, περιμένοντας την ολοκλήρωση της 8ης στροφής και... Κβιλιτάια

Σάββας Νεοκλέους
aris lemesou
Στην κορυφή βρίσκεται ο Άρης Λεμεσού, μετά τη χθεσινή νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας. Στο μεταξύ, στην ομάδα της Λεμεσού, περιμένουν με αγωνία τα νεότερα, για τον τραυματισμό του Κβιλιτάια στο χθεσινό ματς.

Ήθελε τη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή και την πήρε. Ο Άρης Λεμεσού κέρδισε στο "ΆλφαΜέγα Stadium" τη Νέα Σαλαμίνα με 2-1 στην πρώτη... δόση της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League. Αυτό το τρίποντο έστειλε την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αναμένοντας τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών της αγωνιστικής και κυρίως αυτό της Πάφος FC, για να φανεί που θα βρει την ελαφρά ταξιαρχία το πέρας αυτής της στροφής του μαραθωνίου.

Η χθεσινή νίκη του Άρη... επισκιάστηκε από το πρόβλημα τραυματισμού του Κβιλιτάια (άνοιξε το σκορ στο χθεσινό ματς), που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίωρο της αναμέτρησης. Στον Άρη αναμένουν τα νεότερα, εάν είναι κάτι το ανησυχητικό και θα τον στερηθεί για κάποιο διάστημα.

Επίσης, ο Γκομίς έφτασε τις 3 κίτρινες κάρτες και θα χάσει ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια του Άρη, με τον Σπιλέφσκι να καλείται να πάρει την απόφαση μεταξύ ΑΕΚ και Ανόρθωσης, των ντέρμπι που ακολουθούν για τη Λεμεσιανή ομάδα.

Στα θετικά του χθεσινού αγώνα το πρώτο γκολ του Μπένγκτσον στην τρέχουσα σεζόν, κάτι που αναμένεται να τον βοηθήσει στη συνέχεια για να προσφέρει και άλλο επιθετικά τον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα