Ομόνοια Αραδίππου, Μαρτίνς: «Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα, σε ένα παιχνίδι όλοι κάνουν λάθος»

Ομόνοια Αραδίππου, Μαρτίνς: «Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα, σε ένα παιχνίδι όλοι κάνουν λάθος»

Newsroom
omonoia aradippou
Ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίππου, Ούγκο Μαρτίνς, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 από τον Απόλλωνα στην Λάρνακα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του σε σχέση με την βαριά ήττα με 5-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά προβληματισμένος με το γεγονός πως δεν μπορεί η οάδα του να σκοράρει απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες.

Αναλυτικά:

Στην κάμερα της Cytavision:

«Ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που έκανε ζημιά στην εικόνα μας. Δεχθήκαμε το γκολ από ένα λάθος, αλλά είχαμε αρκετό χρόνο για να αλλάξουμε τα δεδομένα, το παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έγινε καλή δουλειά στην εβδομάδα μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και πλέον κοιτάζουμε στην δουλειά της επόμενης μέρας για το επόμενο παιχνίδι».

Στην διάσκεψη Τύπου:

«Μετά το άσχημο πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι, προτεραιτότα ήταν να παίξουμε με περισσότερη ένταση κυρίως στις προσωπικές μονομαχίες. Οι παίκτες έδωσαν σήμερα μια απάντηση. Προετοιμαστήκαμε για ένα καλύτερο από το αποτέλεσμα από το προηγούμενο. Δεν εξαρτάται πάντα από εμάς».

«Το β' ημίχρονο ήταν διαφορετικό από το α' ημίχρονο. Ήταν πολύ σημαντικό να αλλάξουμε τον τρόπο και να βάλουμε πίεση. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα. Θα πολεμούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτό για να πάρουμε αποτέλεσμα και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Όταν αρχίζει ο αγώνας είμαστε το αουτσάιτερ και πρέπει να επιβιώσουμε με ένα συνολικό τρόπο. Θέλουμε βαθμούς σίγουρα και εκεί που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς θα το πολεμήσουμε...».

«Σε ένα παιχνίδι όλοι κάνουν λάθος, σημασία έχει πως αντιδράσαμε στο λάθος αυτό και η αντίδραση μας ήταν πάρα πολύ καλή».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα