Απόλλων Λεμεσού, Γκούλα: «Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, κάθε σεβασμό στην Ομόνοια Αραδίππου που έπαιξε πολύ καλά»

Απόλλων Λεμεσού, Γκούλα: «Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, κάθε σεβασμό στην Ομόνοια Αραδίππου που έπαιξε πολύ καλά»

Newsroom
apollon
Ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Αντριάν Γκούλα, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου μετά την δύσκολη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου με 1-0 στην Λάρνακα.

Ικανοποιημένος ο Αντριάν Γκούλα από την εικόνα της ομάδας του, καθώς με αλλαγές κατάφερε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές κλειδιά ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Στην κάμερα της Cytavision:

«Κάθε νίκη είναι σημαντική, κυρίως εκτός έδρας. Η Ομόνοια Αραδίππου είναι μια καλή ομάδα, έκανε αρκετά καλά παιχνίδια φέτος. Παίξαμε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο και βρήκαμε το γκολ, είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στο τραζίσιον».

Στην Διάσκεψη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, πλήξαμε τους αντιπάλους μας στο πρώτο ημίχρονο με το νέο σύστημα που είχαμε».

«Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε το δεύτερο γκολ. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεύτερο γκολ και έπρεπε να το κάνουμε. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγή τον Σέσι, αφού είχε κίτρινη κάρτα και ήταν κάτι που στοίχισε στο κέντρο μας. Κάθε σεβασμό στην Ομόνοια Αραδίππου, που έπαιξε πολύ καλά».

 

«Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, κρατήσαμε το μηδέν και έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στο τραζίσιον. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε πριν τον αγώνα. Να πηγαίνουμε βήμα-βήμα για να γινόμαστε καλύτεροι. Με την αλλαγή του συστήματος έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε ευέλικτοι».

Για το ότι δεν ήταν καλή εμφάνιση του Απόλλωνα και τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται:

«Είναι σημαντικό να κρατήσουμε νοοτροπία, οργάνωση και να είμαστε καλή στην άμυνα. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι που παίξαμε με τον Άρη και αυτό που θα παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ, στην έδρα μας. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να κρατήσουμε την συγκέντρωση που έχουμε».

«Είναι ένας μαραθώνιος και γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα»

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα