ΑΠΟΕΛ: Ώρα για ανατροπή

ΑΠΟΕΛ: Ώρα για ανατροπή

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ, με την οδυνηρή εμπειρία της ήττας στο Conference League να τον βαραίνει, αναζητά τη στιγμή της αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από το αποψινό (28/10, 20:00, Live από το Gazzetta Cyprus) ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Η ομάδα της Λευκωσίας καλείται να ανασυνταχθεί, να αντλήσει ψυχική δύναμη και να βρει ξανά το μονοπάτι των νικών, ατενίζοντας με συγκέντρωση το αποψινό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Στο ΓΣΠ, μπροστά σε ένα κοινό που αναμένει να δει το πάθος να μετατρέπεται σε αποτελεσματικότητα, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζονται για μάχη που απαιτεί σθένος και αποφασιστικότητα.

Η απουσία του Ελ Αραμπί, του κορυφαίου σκόρερ της σεζόν, επιβαρύνει την κατάσταση. Ωστόσο, ο Χιμένεθ, εμπιστεύεται τον Ντράζιτς, προσδοκώντας πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να καλύψει το κενό. Παράλληλα, η επάνοδος των Κοσταντίνοφ και Πίτσι προσθέτει στην ομάδα νέον αέρα στη μεσαία γραμμή των γαλαζοκιτρίνων.

Απέναντί τους, η Ανόρθωση, αν και πληγωμένη από τα δικά της εσωτερικά προβλήματα, παραμένει επικίνδυνη και έτοιμη να εκμεταλλευτεί την παραμικρή αδράνεια του αντιπάλου. Για τον ΑΠΟΕΛ, η αποψινή αναμέτρηση δεν αφορά μόνο τρεις βαθμούς. Είναι η ευκαιρία να επανακτήσει την εμπιστοσύνη του, να δείξει στο γήπεδο το πνεύμα της θυσίας και να δώσει στους φιλάθλους λόγο να πιστέψουν ξανά στην ομάδα τους.

Ο ΑΠΟΕΛ αναζητά όχι μόνο τη νίκη, αλλά μια αναγέννηση που θα τον επαναφέρει δυναμικά στη μάχη του πρωταθλήματος. Η δοκιμασία είναι μεγάλη, αλλά το ίδιο και το κίνητρο να επιστρέψει δυναμικά.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα