ΑΠΟΕΛ: Ο Χιμένεθ ανακατεύει την τράπουλα

ΑΠΟΕΛ: Ο Χιμένεθ ανακατεύει την τράπουλα

Newsroom
ΧΙΜΕΝΕΘ
Ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει πρόθυμος να ανακατέψει την τράπουλα στο αποψινό ντέρμπι με την Ανόρθωση (20:00, Gazzetta Cyprus), τόσο σε τακτικό κομμάτι όσο και σε επίπεδο προσώπων.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μπροστά σε σημαντική πρόκληση, καθώς απόψε θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση σε μάχη που απαιτεί αποφασιστικότητα, προσοχή και… ανανέωση. Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται να επιλέγει τολμηρά και αποφασιστικά να ανακατέψει την τράπουλα, φέρνοντας φρεσκάδα και νέα δυναμική στην ενδεκάδα. Με τους Ντβάλι, Κοσταντίνοφ, Πίτσι, Ντράζιτς και Κόρμπου στην αποστολή, η ομάδα αναμένεται να εμφανιστεί ανανεωμένη, σε μία προσπάθεια να κατέβει με νέο αέρα και περισσότερη ένταση.

Οι επιλογές του Ισπανού δεν αποτελούν απλώς αλλαγές προσώπων, αλλά συμβολίζουν μια νέα τακτική προσέγγιση που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των αδυναμιών που διαφάνηκαν στον προηγούμενο αγώνα με την Μπόρατς. Ο Χιμένεθ δείχνει αποφασισμένος να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να αυξήσει τις επιλογές του στη γραμμή κρούσης, έχοντας στο μυαλό του να παρατάξει μια ομάδα που θα μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδο.

Η αδημονία κορυφώνεται, καθώς η ομάδα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με ένα μείγμα προσδοκιών και νέων ελπίδων. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ περιμένουν να δουν έναν ανανεωμένο και γεμάτο πάθος σύνολο, που θα παλέψει για τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα