Απόλλων Λεμεσού: Το «δώρο», ο Ντορεγκαράι που το… άρπαξε και τώρα τα ντέρμπι!

Απόλλων Λεμεσού: Το «δώρο», ο Ντορεγκαράι που το… άρπαξε και τώρα τα ντέρμπι!

Σάββας Νεοκλέους
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ο Ντορεγκαράι είπε «ευχαριστώ» στο λάθος του Λόρια, ο Απόλλωνας κέρδισε την Αραδίππου (0-1) και πλέον κοιτάζει τη συνέχεια με τα τρία διαδοχικά ντέρμπι.

Χωρίς να έχει καλή εμφάνιση, μιας και χρειάστηκε το «δώρο» του Λόρια νωρίς στο χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, ο Απόλλωνας Λεμεσού πήρε αυτό που ήθελε, την ουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Ντορεγκαράι ήταν ο παίκτης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της Ομόνοιας Αραδίππου και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι τέλους. Ο επιθετικός των «κυανολεύκων» αν και αμφισβητείται από μάζα φίλων του Απόλλωνα, δείχνει ότι μπορεί και κάνει τη δουλειά του. Είτε με πέναλτι, είτε με λάθος αντιπάλου, σκοράρει και δίνει υπερπολύτιμα τρίποντα στην ομάδα του.

Ο Απόλλωνας με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 16 βαθμούς και κοιτάζει τη συνέχεια. Μία συνέχεια πέρα για πέρα δύσκολη, με τρία ντέρμπι στη σειρά, όπου το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να έχει αρκετά αλλαγμένο πρόσωπο.

Τα δύο επόμενα ντέρμπι είναι στο «ΆλφαΜέγα Stadium» κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Πάφο, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας με την Ομόνοια. Ο α΄ γύρος για τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται με Εθνικό Άχνας (εντός) και Νέα Σαλαμίνα (εκτός).

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα