Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Ηχητικό ντοκουμέντο από τους διαλόγους του διαιτητή στην διακοπή του ντέρμπι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ

bet365

Η ισπανική ομοσπονδία προχώρησε στη δημοσίευση των διαλόγων που είχε ο διαιτητής του ντέρμπι της Μαδρίτης με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων κατά τη διάρκεια της διακοπής της αναμέτρησης.

Χωρίς νικητή έληξε το επεισοδιακό ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ. Το μεγάλο ματς της ισπανικής πρωτεύουσας σημαδεύτηκε από τη διακοπή που σημειώθηκε εξαιτίας της ρίψης αντικειμένων προς τον Τιμπό Κουρτουά από τους οπαδούς της Ατλέτικο, οι οποίοι εκτόξευσαν προς τον Βέλγο τερματοφύλακα και μια σακούλα με... περιττώματα.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η ισπανική ομοσπονδία φρόντισε να δημοσιεύσει τους διαλόγους ανάμεσα στον διαιτητή και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο «Μετροπολιτάνο». Η ισπανική ομοσπονδία συνηθίζει να δημοσιεύει τους διαλόγους με στόχο την απόλυτη ενημέρωση του κόσμου.

Δευτερόλεπτα μετά τις πρώτες ρίψεις αντικειμένων, ο Κουρτουά φάνηκε να πλησιάζει τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος μίλησε στον τέταρτο και του ανέφερε «Πείτε στους ανθρώπους του γηπέδου να ζητήσουν τη διακοπή της ρίψης των αντικειμένων από τα μεγάφωνα». Οι οπαδοί της Ατλέτικο ωστόσο δεν πτοήθηκαν και ο Μπουσκέτς Φερέρ τόνισε «Πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι», με τον Κουρτουά να παίρνει τον λόγο και να απαντά «Δεν μπορώ να παίξω έτσι».

Αργότερα στο βίντεο φαίνεται ο διαιτητής να συζητάει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και να του αναφέρει «Ντιέγκο, θα σταματήσουμε το παιχνίδι για δέκα λεπτά και θα ξαναβγούμε. Εντάξει;». Στη συνέχεια ο Μπουσκέτς Φερέρ φαίνεται να μιλά με τον Ντάνι Καρβαχάλ και να του εξηγεί πως αυτή είναι η εφαρμογή του πρωτοκόλλου «Δέκα λεπτά Ντάνι, δέκα λεπτά. Ας δούμε αν θα σταματήσουν. Ντάνι, συμμορφώνομαι με το πρωτόκολλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα