Μπάλντοκ: Ο ΜακΜπέρνι αφιέρωσε τη νίκη της Λας Πάλμας στον πρώην συμπαίκτη του στη Σέφιλντ

Άρτεμις Κλεφτάκη
mcburnie_baldock

bet365

Ο Όλι ΜακΜπέρνι αφιέρωσε το «διπλό» της Λας Πάλμας επί της Βαλένθια (21/10, 2-3) στον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον οποίο συνυπήρξαν για πέντε σεζόν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο ξαφνικός και πρόωρος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό. Ειδικά στην Αγγλία, εκεί όπου ο Μπάλντοκ είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, με τις πρώην του ομάδες του να τιμάνε τη μνήμη του η μία μετά την άλλη.

Αφιερώσεις στη μνήμη του έκαναν και αρκετοί πρώην συμπαίκτες του συγκινώντας με τα μηνύματά τους. Κάτι αντίστοιχο έγινε μετά τη νίκη της Λας Πάλμας επί της Βαλένθια το βράδυ της Δευτέρας (21/10, 2-3), με τον Όλι ΜακΜπέρνι να αφιερώνει το «διπλό» στον άλλοτε συμπαίκτη του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Τζόρτζι, μου λείπεις φίλε. Κοιμήσου ήσυχος αδερφέ», ήταν το μήνυμα στη μπλούζα που φορούσε μέσα από τη φανέλα του. Οι δυο τους είχαν αγωνιστεί μαζί σε πάνω από 100 ματς με τις Λεπίδες επί σχεδόν μία πενταετία, ενώ μάλιστα ο Σκωτσέζος επιθετικός είχα σοκαριστεί ιδιαίτερα στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Μπάλντοκ.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες, αδερφέ, αισθάνομαι άρρωστος. Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ, όλοι σε αγαπούσαν. Η καρδιά μου ραγίζει για την όμορφη μικρή οικογένειά σου. Αναπαύσου, σε αγαπώ φίλε», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα