Τεν Χαγκ: Ξέσπασε κατά δημοσιογράφου που επέκρινε τις προπονητικές του ικανότητες!

Τεν Χαγκ: Ξέσπασε κατά δημοσιογράφου που επέκρινε τις προπονητικές του ικανότητες!

Τεν Χαγκ
Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν... χάρηκε ιδιαίτερα με την ερώτηση ενός δημοσιογράφου μετά τη βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Λίβερπουλ μετέτρεψε σε... περίπατο το ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία υπέταξε με «ηχηρή» τριάρα (3-0) μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Τόσο το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η εικόνα των Κόκκινων Διαβόλων, ξεσήκωναν - ξανά - θύελλα αντιδράσεων όσον αφορά στη δουλειά του Έρικ Τεν Χαγκ, που στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα δεν έχει μπορέσει να πείσει τους φίλους πως είναι ο... εκλεκτός να την επαναφέρει στην κορυφή.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ολλανδός κόουτς χρέωσε την ήττα στα ατομικά λάθη των παικτών του και στην αποτελεσματικότητα της Λίβερπουλ, ενώ εμφανίστηκε έξαλλος με έναν δημοσιογράφο που αναρωτήθηκε αν το πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τελικά οι ποδοσφαιριστές της ή οι προπονητικές ικανότητες του ίδιου.

«Αλήθεια είσαι σίγουρος ότι εγώ φταίω; Δεν νομίζω. Αλλιώς δεν θα κερδίζαμε τα τρόπαια που κερδίσαμε, ούτε θα παίρναμε τις μεγάλες νίκες που παίρναμε. Σε λυπάμαι. Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι έχουμε κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια. Σε λυμπάμαι ειλικρινά», τού απάντησε δηκτικά ο Τεν Χαγκ, τραβώντας ξανά την προσοχή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα