ΑΕΚ Λάρνακας: Απ’ την άμυνα να «χτίσει» για ένα ακόμη τρίποντο

ΑΕΚ Λάρνακας: Απ’ την άμυνα να «χτίσει» για ένα ακόμη τρίποντο

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση για την ΑΕΚ η οποία υποδέχεται την Πάφο στο ΑΕΚ Αρένα σήμερα στις 19:00 και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί που έχει με 10 ματς χωρίς να γευτεί την ήττα. Για να το πετύχει όμως θα πρέπει να κάνει σωστά πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά η άμυνα πιθανόν να είναι το «κλειδί» για την ομάδα της Λάρνακας μιας και αν περιορίσει την Πάφο στο δημιουργικό παιχνίδι που είναι ένα δυνατό σημείο για την ίδια, τότε αυτόματα αυξάνει κατά πολύ και τις πιθανότητες που έχει για να πάρει το ζητούμενο.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του. Ο Ρομπέρζ που αποτελούσε το μοναδικό ερωτηματικό είναι διαθέσιμος και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει και βασικός. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει γεμάτο οπλοστάσιο και αυτό είναι κάτι που του δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους θα χρησιμοποιήσει μιας και η μάχη που γίνεται στις προπονήσεις είναι μεγάλη.

Το παιχνίδι το σημερινό δεν έχει καμία σχέση ούτε με αυτό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ούτε με αυτό απέναντι στον Οθέλλο για το κύπελλο. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς όπου η ΑΕΚ θα πρέπει να το προσεγγίσει αλλιώς και να μπορέσει να βρει τρόπους να είναι δημιουργική και αποτελεσματική.

Περιμένουν αρκετό κόσμο…

Ημέρα Δευτέρα με αρκετό κόσμο να εργάζεται αλλά η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια που αν η ΑΕΚ κερδίσει θα κάνει άλμα στο βαθμολογικό πίνακα και θα επαναφέρει τη διαφορά από την κορυφή στο -6 αλλά θα πιάσει και την Ομόνοια στους 39 βαθμούς και θα ξεπεράσει την Πάφο. Επομένως κίνητρα υπάρχουν πολλά και για τον κόσμο και για τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε απόψε στις 21:00 περίπου να υπάρξουν πλατιά χαμόγελα ξανά.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα