Ομόνοια: Κοντά στην απόκτηση του Χαμάς

Ομόνοια: Κοντά στην απόκτηση του Χαμάς

Newsroom
hamas
«Προ των πυλών» στην Ομόνοια, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, βρίσκεται ο Χαμάς!

«Προ των πυλών» της Ομόνοιας βρίσκεται ο Χαμάς!

Παρά την αρχική μικρή απόκλιση, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν, στο γεγονός ότι οι επαφές ανάμεσα στην Ομόνοια και στον Απόλλωνα «καρποφορούν» εν τέλει.


Με τον 24άχρονο Βελγομαροκινό αριστερό wing/μπακ να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το Κολόσσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για να μετακομίσει στη Λευκωσία και να γίνει κάτοικος «Ηλίας Πούλλος».!
Ενδεχόμενη απόκτηση του Χαμάς, λέει και αυτόματα ότι δεν θα πάνε τελικά για αντί Λοΐζου οι πράσινοι; Αν και φαινόταν σχεδόν σίγουρο, είτε προφανώς θα το λύσουν εκ των έσω με Σεμέδο, όταν επιστρέψει, Αλιούμ, επίσης και με νεαρούς ταλαντούχους Οζλέρ και Αμού.


Λοιπόν όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , είναι ειλημμένη η απόφαση για απόκτηση ακραίου επιθετικού. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Θα εξαντλήσουν τα περιθώρια οι «πράσινοι» (υπάρχει μία λίστα 2-3 ονομάτων) να ενισχυθούν με ακραίο επιθετικό, την ίδια στιγμή που θα κλείσει και ο Χαμάς. Αν προχωρήσει η κίνηση αυτή, ο Χαμάς θα εγγραφεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες, ο Χαμάς θα εγγραφεί από τώρα!

 


´Αλλωστε και στο αριστερό άκρο της άμυνας εδώ και καιρό είχε προκύψει ανάγκη απόκτησης παίκτη, αλλά ξέμεινε θυμίζω από τερματοφύλακες η Ομόνοια και προχώρησε στην απόκτηση του Παπαστυλιανού. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, «πηγάζει» το συμπέρασμα ότι ο Λέτσιακς θα φύγει από την Ομόνοια. Εξ άλλου, απόντος και του Μαρκίνιος Σιπριάνο, ο οποίος είναι στα «πιτς» λόγω τραυματισμού, ο Τσιέτιλ Ρέκνταλ, δεν τον… εμπιστεύεται ως πρώτη επιλογή, αντίθετα επιστρατεύει τον Νικόλα Παναγιώτου στη θέση του αριστερού μπακ και όχι τον έμπειρο Τσέχο. Και είχε βρεθεί και μια ανάσα από τον Παναιτωλικό, έχοντας και ο ίδιος αντιληφθεί ότι δεν έχει… μέλλον στο «τριφύλλι».


Επιστρέφοντας στο Χαμάς, το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται στο τέλος του προσεχούς Μάιου και για την ομάδα της Λεμεσού θα ήταν ό,τι καλύτερο να αποχωρήσει άμεσα ο ποδοσφαιριστής, αφενός για να γλυτώσουν κάποια μηνιάτικα σε θέμα καταβολής μισθών και αφετέρου, και ο ίδιος είναι κάτι που ευνοεί, αναγνωρίζοντας ότι το μέλλον του δεν είναι «μπλε», αλλά είναι «πράσινο». Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έτσι έχουν τα δεδομένα, για την τελευταία κίνηση ενίσχυσης της Ομόνοιας. Λογικά η αυριανή μέρα θα φέρει οριστικές εξελίξεις.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα