ΑΕΚ Λάρνακας: Η πρώτη ήττα, η ισοπέδωση και η επόμενη μέρα

ΑΕΚ Λάρνακας: Η πρώτη ήττα, η ισοπέδωση και η επόμενη μέρα

Πάνος Λάρκος
aek larnakas
Μετά από 14 ματς αήττητη, η ΑΕΚ Λάρνακας υπέστη την ήττα από τον Απόλλωνα, σε ένα ματς που δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Η κριτική σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλοδεχούμενη, όχι όμως η καταστροφολογία.

Η ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που μας είχε συνηθίσει στα πλείστα παιχνίδια που έκανε τον τελευταίο καιρό και δίκαια γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ και έχασε για πρώτη φορά επί Ραν Μπεν Σιμόν. Πάντως ο Ισραηλινός τεχνικός δεν ήταν στον πάγκο μιας και ήταν τιμωρημένος και δεν αποκλείεται αυτό να έπαιξε το δικό του ρόλο χωρίς να αποτελεί δικαιολογία.

Η ομάδα υστέρησε σε μεγάλο βαθμό, το στήσιμο από τον Σιμόν φάνηκε και εκ του αποτελέσματος ότι δεν ήταν το καλύτερο, ενώ και οι αλλαγές δεν βοήθησαν στον βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος και η ομάδα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας μετά από 14 σερί ματς αήττητη και αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να αρχίσουν έντονη κριτική για την ενίσχυση. Γιατί δεν αποκτήθηκε επιθετικός, γιατί δεν υπάρχουν επιπλέον λύσεις και πολλά άλλα τα οποία αυτή την ώρα και μετά από ένα σερί 14 αγώνων είναι κρίμα και άδικο για τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Κάποιοι ρίχνουν τις βολές τους ξανά στον Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση, κάτι που πλέον είναι ένα σύνηθες σκηνικό στην ΑΕΚ μετά από μία ήττα.

Ηρεμία και δεν χάθηκε τίποτα…


Όπως και να έχει αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ είναι να παραμείνει ήρεμη. Να μην πανικοβληθεί μιας και θα ερχόταν σε κάποια στιγμή και η ήττα. Ναι, δεν ήταν καλή και πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της συνέχειας, Πρέπει να βρει τρόπους να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες. Ακολουθούν δυο σημαντικά ματς πριν τα πλέι οφ με ΑΕΛ εκτός και Ανόρθωση εντός.

Με δυο νίκες όλα θα αλλάξουν ξανά και η ομάδα θα αποκτήσει τη δυναμική που θέλει για την τελική κούρσα του τίτλου. Το να ασκείται κριτική είναι καλοδεχούμενο και πολλές φορές βοηθά στη βελτίωση, το να γίνεται ισοπεδωτική και καταστροφική κριτική είναι κάτι εντελώς διαφορετικό που μόνο ζημιά κάνει στα ενδότερα της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα