ΑΕΚ Λάρνακας: Οι παίκτες απάντησαν στον Σιμόν

ΑΕΚ Λάρνακας: Οι παίκτες απάντησαν στον Σιμόν

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Όταν ο Ραν Μπεν Σιμόν χαρακτήρισε το ματς με την ΑΕΛ ως ένα μεγάλο τεστ χαρακτήρα για την ομάδα του αυτό δεν έγινε τυχαία.

Κάθε άλλο. Έγινε με στόχο να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του με τον πιο έντονο τρόπο την πίστη που έχει σε αυτούς αλλά και ταυτόχρονα για να τους δώσει άλλο ένα κίνητρο να πάρουν το ζητούμενο που ήταν η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ.

Μία νίκη η οποία ήρθε βγάζοντας προσωπικότητα η ομάδα στο γήπεδο και που απέδειξε ότι αδίκως κάποιοι την τελείωσαν από την υπόθεση τίτλος και η ίδια μερίμνησε να στείλει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση… ξανά.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έπιασε απόδοση υψηλού επιπέδου αλλά πήρε αυτό που ήθελε δείχνοντας χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Με ένα εξαιρετικό Γκουστάβο Λέδες ο οποίος σκόραρε ένα γκολ και έδωσε δυο ασίστ η ομάδα της Λάρνακας έφυγε θριαμβεύτρια από την Λεμεσό και περιμένει την Ανόρθωση στον επόμενο αγώνα της.

Το πάθος που έβγαλαν κάποιοι παίκτες όπως ο Γκαρσία αποτυπώνει τη δίψα και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα για να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Οι μικρές στιγμές που στοιχίζουν Σε τέτοια ντέρμπι το παραμικρό λάθος ή μία μικρή έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά. Αυτό πήγε να πάθει η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ. Το 1-1 προήλθε από λάθος που ξεκίνησε από τον Ντίμερς. Ένα εύκολο λάθος που μπορούσε να αποφύγει αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένος και ο Μορέιρα ισοφάρισε.

Αν δεν αντιδρούσε η ΑΕΚ τότε το λάθος του Ντίμερς θα στοίχιζε δυο σημαντικούς βαθμούς και σε μία τέτοια καμπή του πρωταθλήματος τέτοια λάθη απαγορεύονται…

Θα λείψουν Γκαρσία και Τόνγκια

Τόσο ο Τόνγκια όσο και ο Άνχελ Γκαρσία έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών και θα απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα δυο παιχνίδια της ομάδας τους. Είτε απ’ αυτό με την Ανόρθωση που ακολουθεί, είτε στο πρώτο ματς των πλέι οφ. Λογικά σήμερα ο Ραν Μπεν Σιμόν θα πάρει την απόφαση του.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα